EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum stiger med over 5 %: Kan vi forvente en pris på 2.800 $ eller 3.000 $?

Ethereum pris stiger med over 5 %

Ethereum-prisen har oplevet en stigning på over 5 % i de seneste timer og nærmer sig en værdi på 2.700 dollar.

Bullish Flaggenmuster i Ethereum Charts

I Ethereum-charts viser der sig et bullisk Flaggenmuster med en modstand ved 2.500 $. Dette mønster er blevet brudt, hvilket har ført til den kraftige stigning. Forventningen er, at Ethereum-prisen kan stige mod 2.800- eller endda 3.000-dollar-mærket, så længe den forbliver over støttezonen på 2.630 $.

Stabilisering over modstandsniveau

Kryptovalutaen har formået at stabilisere sig over modstandsniveauet på 2.420 $ og har dannet et grundlag for en genopstigning. Dette førte til en gennembrud af modstanden på 2.500 $ og en stigning over 2.600 $. Prisen nåede en højde på 2.681 $ og konsoliderer i øjeblikket sine gevinster.

Forventet fortsat stigning

Det forventes, at Ethereum-prisen fortsat kan stige, forudsat at den forbliver over det 23,6 %-Fib-Retracement-niveau for den seneste rally. De næste modstandsniveauer ligger på 2.680 $ og 2.720 $. Hvis Ethereum formår at bryde disse niveauer, kan en stigning mod 2.800 $ og endda 3.000 $ være i vente.

Vigtigheden af risikovurdering

Selvom disse oplysninger er til uddannelsesmæssige formål, er det vigtigt at bemærke, at investering altid er forbundet med risici. Det anbefales kraftigt at foretage ens egne undersøgelser, før der træffes investeringsbeslutninger. Brugen af de leverede oplysninger sker på egen risiko.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Stigende forventninger til rentesænkning i USA efter svækket inflation

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button