BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum stiger stærkere end Bitcoin og når 22-måneder højeste

Ethereum steigt stærkere end Bitcoin og opnår 22 måneders højdepunkt

I løbet af det sidste år har Bitcoin især siden juni været i stand til at stige stærkere end Ethereum. I de sidste 12 måneder har BTC haft en stigning på 121,83 %, mens Ethereum kun har haft en stigning på 90,66 %. Dog ser det ud til, at denne tendens er ved at vende. Hvad præcis der ligger bag, hvordan du kan drage fordel af det, og hvad du ellers bør være opmærksom på, vil du få at vide i dette indlæg!

Ethereum stiger stærkere end Bitcoin og opnår 22 måneders højdepunkt

Næsten ubemærket rykker Ethereum sig frem i dag og registrerer dermed et nyt 22 måneders højdepunkt. Denne udvikling er endnu mere imponerende med tanke på, at denne bevægelse blev opnået uden Bitcoin.

Ethereum opnåede i dag en stigning på 2,03 % og nåede et højere højdepunkt, mens Bitcoin kun nåede 0,08 %, hvilket kun udgør cirka halvdelen af den seneste kursrækkevidde.

Dette ser dog ikke kun ud til at være en engangsforeteelse. I stedet er det snarere en trend, der begyndte den 3. januar, da BTC/ETH-forholdet nåede sit højdepunkt siden 1. maj 2021.

Dette skyldes, at markedet først havde prissat den primære Bitcoin-spot-ETF delvist ind, mens Ethereum steg langsommere, da dets klassificering var mere usikker end den for Bitcoin, som blev betragtet som tilstrækkeligt decentral af SEC.

Top  Kraken von der SEC verklagt: Wiederholter Rechtsstreit und Sicherheitsbedenken

Handelt der sig om en overdrivelse med Ethereum?

I øjeblikket befinder kryptomarkedet sig i et optimistisk miljø med en Fear-and-Greed-Index på 71, selvom forventningerne til en rentenedsættelse i USA kun er halvt så store, og forsinkelser forventes.

En anden faktor, der ikke må undervurderes, er korrelationen til Bitcoin, selvom den siden tredje uge af december er faldet delvist til 0. Ikke desto mindre havde den indtil i dag igen nået det sædvanlige niveau på næsten 1.

For Bitcoin vil halveringen af minerbelønningerne fra 6,25 til 3,125 BTC foregå om 56 dage. Historisk set har dette på grund af udbudsreduktionen ført til en fireårig cyklus og efter denne begivenhed altid til markante kursstigninger.

Det nye Scotty the AI tilbyder dog ikke kun en højere sikkerhed på denne måde. Det udvikler også særligt avanceret kunstig intelligens, som i betragtning af de eksponentielt voksende AI’er og deres farer udgør en betydelig løsning for onlinebrugere og kryptoinvestorer.

Med hensyn til det alsidige AI-sikkerhedsøkosystem fra Scotty the AI er der blandt andet en meget nyttig AI-chat, hvor brugerne kan få personlig rådgivning som fra de mest erfarne IT-sikkerhedseksperter, overvåge og analysere alle tegnebøger og transaktioner i realtid.

Gennem specialisering i det hidtil kraftigt forsømte web3-sikkerhedsområde tilbydes ikke kun et ungt vækstmarked, men også en over gennemsnittet chance. Endelig skal Web3 repræsentere internettets videre udvikling.

Opsummering

I alt kan Ethereum forventes at stige omkring 9,15 % stærkere end Bitcoin fra det nuværende niveau. Mens Ethereum Spot ETF’er kunne godkendes af magtfulde formueforvaltere senest den 23. maj, kan Ethereum fortsat være på vej op mod et modstandsniveau nær det to-årige gennemsnit på cirka 15 Ethereum pr. Bitcoin.

Top  Kryptomarkedet styrtdykker: Bitcoin og Coinbase-Aktie ramt af nedtur

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button