EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum streber efter opadgående gennembrud over $2900 – Kan det skabe en positiv trend?

Ethereum kæmper for at etablere en opadgående trend

Ethereum bestræber sig på at bryde igennem den $2.900-barriere for at skubbe stemningen i retning af en opadgående trend. For at fortsætte med at stige på kort sigt, skal ETH etablere sig over modstanden på $2.940.

Konsolidering over $2.860-støtten

Prisen på Ethereum befinder sig i øjeblikket over støttezonen på $2.860. Selvom den ligger under $2.950 og det 100-timers Simple Moving Average, er der potentiale for en betydelig stigning, især hvis lukkekursen overskrider modstandsniveauerne på $2.940 og $2.950.

Potentiel opadgående bevægelse

Efter at have haft svært ved at etablere sig over $3.000, begyndte Ethereum at falde igen. Trods handel under støtteniveauerne på $2.950 og $2.940, viser tyrenes engagement nær støttezonen på $2.860. I øjeblikket gennemgår prisen en konsolideringsfase og bevæger sig langsomt over $2.885.

Udfordringer og perspektiver

Den umiddelbare modstand ligger tæt på $2.900, og en vigtig nedadgående trendlinje med modstand ved $2.905 er tydelig på ETH/USD-timersdiagrammet. En potentiel opadgående bevægelse kunne føre prisen mod $2.925 og det 100-timers Simple Moving Average.

For at styrke det potentielle for en opadgående bevægelse skal Ethereum overvinde modstandszonerne på $2.940 og $2.950. En klar stigning over $3.000 kunne yderligere øge prisen og teste modstanden på $3.050. Langsigtet kunne yderligere gevinster føre prisen mod modstandszonen på $3.150.

Mulige tilbageslag

Hvis Ethereum har svært ved at bryde igennem modstanden på $2.925, kan der være yderligere tilbageslag. Første støtte ligger på $2.880, efterfulgt af støttezonen på $2.860. Yderligere tab kunne presse prisen mod $2.650.

Top  Kryptokurserne til middag: Bitcoin og Ethereum stiger, mens Litecoin falder lidt

Afsluttende betragtninger

Tekniske indikatorer som den timebaserede MACD og RSI indikerer en nedadgående dynamik. Det er afgørende, om Ethereum kan overvinde modstanden og styrke opadgående trenden.

Det forbliver at se, om Ethereum vil opnå det nødvendige opadgående gennembrud i den nærmeste fremtid for at påvirke stemningen positivt og fortsætte prisen i retning af en opadgående trend.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button