BitcoinCardanoEOSEthereumKrypto News

Ethereum styrker sin position som den mest profitabelle blockchain – slår Bitcoin med langt højere indtjening – og stadig dominerer Smart-Contract-markedet.

Ethereum dominerer som den mest profitable blockchain

I 2023 har Ethereum cementeret sin position som verdens mest profitable blockchain med indtægter på 2,4 milliarder dollars. Sammenlignet hermed når Bitcoin ikke engang halvdelen med 739 millioner dollars. Tron, der fokuserer på transaktioner med stablecoins, opnåede andenpladsen med 972 millioner dollars.

Disse tal viser, at Ethereum ikke “bare” er en kryptocurrency, men udgør en omfattende platform, der driver den virkelige økonomi inden for blockchain med sine forskellige anvendelsesmuligheder fra smart contracts til finanser til digitale samlerobjekter.

Etheruem: Smart-Contract-Marktdominans forbliver stabil

Ethereums dominans i smart contract-sektoren forbliver stabil – på trods af hypen om “hurtigere” platforme som Solana og Avalanche. De aktuelle data viser, at Ethereum ikke mister markedsandele, men snarere synes at styrke sin position. Dette understøttes delvist af væksten inden for Layer-2-løsninger (“Others” i diagrammet), der udgør en udvidelse af ETH-økosystemet.

Nye konkurrenter synes imidlertid kun at tage over for ældre platforme som Cardano, BNB og EOS, i stedet for at fortrænge Ethereum. Dette tilbageviser narrativet om et svækkende ETH-økosystem og antyder, at Ethereum suverænt forsvarer sin førende position inden for smart contracts gennem sin innovationskraft og den stigende integration af Layer-2-løsninger.

Rekordhøj mængde ETH i smart contracts

Mængden af ETH låst i smart contracts har for nylig nået en historisk højde, med næsten 34% af det samlede ETH-udbud. Denne udvikling er en tydelig indikator for det stigende tillid til Ethereum’s decentraliserede infrastruktur og den stigende brug af dApps og andre ETH-baserede tjenester.

Denne rekordhøje indbinding af ETH afspejler styrken i økosystemet og bekræfter Ethereum’s rolle som den største platform for decentraliserede applikationer og smart contracts. Med en konstant stigning i ETH i smart contracts ser det ud til, at trenden med decentralisering og skabelsen af værdi gennem innovative blockchain-applikationer fortsætter.

Top  BlackRock har købt 120.000 Bitcoin for over 6,2 milliarder dollars

Det nye BTC-ECHO Ethereum-rapport dækker, hvad man bør vide om Layer-2-sektoren på Ethereum og den generelle tilstand af kryptocurrency.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Dyk ned i dybdegående EOS News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button