EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum udviklere lancerer DN-404-token-kontrakt som reaktion på stigende problemer med ERC-404-standard

Ethereum udviklere lancerer DN-404-token-kontrakt

I lyset af de voksende problemer forbundet med ERC-404-standard introducerede en gruppe Ethereum applikationsudviklere for nylig en ny token-kontrakt kaldet DN-404. ERC-404, en eksperimentel standard, vandt popularitet, men førte også til netværksoverbelastning og øgede gebyrsatser på ETH-platformen. DN-404, der står for “Divisible NFT-404”, er baseret på de eksisterende token-standards ERC-20 og ERC-721 og hævder at sikre fuld overensstemmelse med disse rammer.

Udfordringer og muligheder for ERC-404-forståelse

ERC-404 introducerer konceptet, at flere tegnebøger direkte ejer en enkelt ikke-udskiftelig token (NFT), hvilket muligvis muliggør tokenisering for forskellige use cases såsom kreditoptagning eller stakeout. Denne blanding af token- og NFT-ejerskab sigter mod at skabe flydende markeder for projekt-tokens og tilhørende NFT-samlinger.

I modsætning hertil opnår DN-404 lignende mål ved at bruge to separate spor til at administrere brugerbeholdninger og NFT’er. Indtil videre har hverken DN-404 eller ERC-404 opnået den officielle anerkendelse fra Ethereum Foundation. De forbliver dog stadig frit anvendelige inden for Ethereum-netværket.

Udviklerne bag ERC-404 arbejder aktivt på et Ethereum Improvement Proposal (EIP) for at opnå den officielle anerkendelse af den eksperimentelle token-standard. EIP-processen indebærer introduktion af nye funktioner eller funktionaliteter i Ethereum og kan være tidskrævende.

For at fremme gennemsigtighed og samarbejde har udviklere bedt udviklerfællesskabet om feedback og bidrag til forbedring af ERC-404-standarden. Derudover pågår der diskussioner om etablere en fond for at udvikle standarden, fremme vedtagelsen og støtte den hurtigt voksende byggeri-økosystem, der anvender denne nye teknologi.

Introduktionen af DN-404 er et forsøg på at imødegå udfordringerne ved ERC-404-standarden, der førte til øget netværksoverbelastning og transaktionsgebyrer på Ethereum-platformen. Mens ERC-404 klart vandt trækkraft, udløste det også kritik og fik udviklere til at søge efter alternative løsninger. Fremtidige bestræbelser på at forfine og standardisere disse token-kontrakter viser Ethereum-fællesskabets engagement i innovation og skalerbarhed.

Top  Kryptosvindel: Hacker konverterer stjålne midler til Ethereum

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button