BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum viser stærke tegn på at mindske afstanden til Bitcoin: Kan den nå 4K?

Ethereums bulliske signal mod Bitcoin

Ethereum (ETH) har været i skyggen af Bitcoin (BTC) i næsten to år. Dog antyder nylige analyser en mulig vending. En velkendt trader har for nylig påpeget, at ETHBTC-parret for første gang i 525 dage har lukket over Ichimoku-skyen for to dage. Denne tekniske indikator signalerer ofte en bullish trend og antyder, at Ethereum efter en lang periode med underperformance kan have fundet en bund.

Aktuelt handles Ethereum til 0,055 BTC. Efter at ETHBTC-parret nåede en top på 0,061 BTC i januar, faldt det til 0,044 BTC i maj. Men i maj kom Ethereum sig og steg 28%
mod Bitcoin, efter at den amerikanske børstilsynsmyndighed (SEC) uventet havde godkendt flere 19b-4-formularer til Ethereum-ETF’er.

Godkendelsesprocessen for disse ETF’er forløber glat ifølge SEC-formand Gary Gensler. Reuters rapporterede, at Ethereum-ETF’er kunne gå live inden den 4. juli, da samtaler mellem potentielle ETF-udstedere og reguleringsmyndigheden trådte ind i slutfasen. Selvom lanceringen af Ethereum-ETF’er kan være en vigtig bullish katalysator, advarede Bryan Armour fra Morningstar om, at de måske ikke vil skabe den samme spænding som Bitcoin-ETF’er.

Ethereum Kurs Prognose og Analyse

Aktuelle kurssvingninger for Ethereum (ETH)

Ethereum-kursen (ETH) svinger i øjeblikket omkring 3.400 $ og viser stabilitet over dette niveau. Denne stabilitet ledsages af positive signaler fra stokastiske indikatorer, der antyder en potentiel bullish bølge.

Ethereum Kursprognose: Hvad er det forventede scenarie?

Den bullish bølge vil først sigte mod 3.493,00 $ med potentiale til at stige til 3.641,82 $. Hvis kursen dog falder under støtteniveauet på 3.360,31 $, kan dette stoppe den bullish trend og igen sætte Ethereum under korrektivt bearish pres. Med disse tal er det stærkt tvivlsomt, om Ethereum kan overskride 4.000 $ før udgangen af juni. Ikke desto mindre kan forventningerne og prognoserne ændre sig markant med den nært forestående lancering af ETF’er.

Top  Kursstürze i Japan og alternative investeringer påvirket af dårlige kvartalstal hos amerikanske virksomheder

Ethereum Kurs Analyse: Hvad er den primære handelsinterval?

Samlet set ligger det forventede handelsinterval for Ethereum mellem et støtteniveau på 3.280,00 $ og et modstandsniveau på 3.530,00 $. Investorer bør nøje overvåge disse niveauer for at vurdere de næste bevægelser fra Ethereum.

Ethereum viser tegn på en mulig bullish trend mod Bitcoin, understøttet af tekniske indikatorer og den kommende lancering af Ethereum-ETF’er. Dog kræver Bitcoins kurssvingninger og markedsdynamik en omhyggelig overvågning for at kunne udnytte disse muligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button