DeFiEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum-Wale stoppen die Akkumulation: Deuten die Charts auf eine Trendwende hin?

Ethereum-Wale skifter fra akkumulation til omfordeling

Ethereum har været i rampelyset de seneste måneder, med betydelige ændringer i både pris og markedstilstand. On-Chain-analytiker Ali Martinez har bemærket en afgørende ændring i adfærden hos Ethereum’s store investorer.

Ifølge hans analyse stoppede disse vigtige investorer med at købe Ethereum (ETH) tidligt i juli. Siden da har de ikke længere akkumuleret deres formue, men i stedet solgt eller omfordelt den. Dette har fået resten af investorerne til at slå alarm, da Wale’s adfærd betragtes som et signal for begyndende markedsudsving.

Ethereum viser tegn på en mulig trendvende

Desuden har den kendte trader Tardigrade identificeret et mønster i Ethereum’s prisudvikling. Han forklarede, at Ethereum har udviklet et dobbeltbundsmønster, hvilket er et pålideligt chartsignal, der tyder på en mulig kursvending.

Tardigrade mener, at dette mønster kan indikere, at Ethereum står over for en stor opadgående bevægelse, hvilket får handlende og investorer til at holde et skarpt øje med markedet. Med den seneste udvikling omkring Ethereum er der mange spekulationer om en kommende prisstigning.

Langsigtet potentiale for Ethereum

På trods af den massive nedgang fastslog CNF, at Ethereum stadig har et langsigtet opadgående potentiale. Ifølge analytikeren Alan Santana kunne Ethereum nå $10.000, hvis den nuværende nedtur stabiliseres.

Disse forudsigelser har skabt håb blandt langsigtede investorer, der tror på Ethereum’s potentiale for langsigtet vækst inden for DeFi-sektoren.

Aktuelle markedsdata

I skrivende stund handles Ethereum til $2.324,12, hvilket svarer til en stigning på 1,47% inden for de seneste 24 timer. Denne stigning er ledsaget af en stigning på 30% i det daglige handelsvolumen, der er nået op på $12,37 milliarder.

Top  SpaceX har solgt Bitcoin for 373 millioner dollars, som de erhvervede i 2021.

Dog er Ethereum’s præstation på ETF-markedet stadig ujævn. Ifølge Sosovalue oplevede Ethereum-spot-ETF’en et nettoudtræk på $5,984 millioner den 6. september. Ethereum-ETF’er kæmper stadig med likviditetsproblemer, da marktdybden i USA er faldet med 20 %, rapporterede CNF.

Den seneste udvikling i Ethereum-markedet har sat fokus på potentialet for både en kursstigning og en øget likviditet, mens investorer fortsat evaluerer markedets udvikling.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button