EthereumKrypto News

Etherum-prisen kæmper for at komme sig og kunne falde under vigtig støtte på 1.600 USD

Ethereum-Prisen kæmper for at komme sig efter modstand ved $1.650

Ethereum, den anden største kryptokurrency efter markedsandel, står over for udfordringer, da den kæmper for at komme sig over prisen på $1.650 i forhold til US-dollar. Selvom Ethereum tidligere forsøgte at komme sig fra den vigtige støttezone på $1.600, har bjørnene hidtil haft svært ved at bryde den $1.650-barriere.

Bæriske tegn peger på en mulig nedtur for Ethereum

I øjeblikket handles Ethereum under $1.640 og den 100-timers Simple Moving Average (SMA). På ETH/USD’s time chart dannes der to nedadgående trendlinjer med modstandsniveauer på $1.630 og $1.640. Disse indikerer, at kryptokurrency stadig bevæger sig mod den negative side.

Hvis bjørnene formår at presse prisen under den vigtige støtte på $1.600, forventes det, at faldet vil accelerere yderligere. Dette kan medføre yderligere tab og sende prisen ned mod den næste støtte på $1.580 og endda $1.540.

Potentielle modstandsniveauer, der skal overvindes for en opadgående bevægelse

På den anden side kan Ethereum støde på modstand ved $1.630 og den første trendlinje. Den næste stærke modstand ligger tæt på $1.640, den anden trendlinje og den 100-timers SMA. En succesfuld lukning over dette modstandsniveau kan sende prisen mod $1.670 og muligvis endda $1.700.

For at starte en bæredygtig stigning skal Ethereum dog overvinde modstandszonen på $1.700. Det næste vigtige modstandsniveau kan ligge på $1.750, og yderligere gevinster kunne sende prisen op mod modstandsniveauet på $1.800.

Top  Ripple tester EVM-Sidechain og Smart Contract-funktioner: Hvad betyder det for fremtiden?

Bæriske signaler fra tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer peger dog stadig på en overvejende bæriske stemning. Den timelige Moving Average Convergence Divergence (MACD) vinder stadig momentum i det negative område, mens den timelige Relative Strength Index (RSI) ligger under det 50-mark.

Ethereum’s udsigter på kort sigt

Samlet set er Ethereum-prisen fortsat sårbar og kan fortsætte med at opleve tab, medmindre den formår at bryde modstandsniveauerne. Det næste afgørende område ligger ved støtten på $1.600, og yderligere tab kan sende prisen ned mod $1.480. Investorer og handlende vil nøje overvåge udviklingen for at forudsige Ethereum-prisens næste træk.

Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Investering i kryptokurrency indebærer risici, og læsere bør udføre deres egen forskning, inden de træffer beslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button