BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

EU enige om ny lovpakke mod hvidvask og finansiering af terrorisme – forbud mod store kontantbetalinger og skrappere krav til kryptovalutaer.

Europa har indgået et nyt lovforslag i kampen mod hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. Det nye lovforslag indebærer et forbud mod kontantbetalinger over 10.000 euro i hele EU, og medlemsstaterne har mulighed for at fastsætte lavere beløbsgrænser. Derudover skal finansielle virksomheder som banker og butikker verificere og bekræfte en persons identitet, når det drejer sig om kontanttransaktioner mellem 3000 og 10.000 euro. Anonyme betalinger vil kun være mulige op til 2999 euro.

Der er også skrappere regler for brugen af virtuelle valutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple. Betjeningsudbydere inden for krypto-valutaer skal opfylde identifikationskravene over for kunder, der foretager transaktioner på 1000 euro eller mere. Der vil desuden være bindende foranstaltninger til risikostyring af transaktioner med selvhostede wallet-løsninger. Desuden får nationale finanstransaktionsundersøgelsescentraler (FIUs) adgang til finans-, administrations- og retshåndhævelsesoplysninger.

Om det er en vellykket reform vil tiden vise, men den belgiske finansminister mener, at det nye lovforslag vil forhindre bedragere, organiseret kriminalitet og terrorister i at legitimere deres gevinster gennem det finansielle system. Før lovforslaget kan træde i kraft, skal det dog godkendes af både Parlamentet og Rådet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Bitcoin-reserver på krypto-handelspladser når laveste niveau siden december 2021

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button