BitcoinEthereumKrypto News

Europæiske centralbankfolk er uenige: Bitcoin-ETFs er godkendt i USA, men sagen er stadig kontroversiel

To Beamter fra Den Europæiske Centralbank viste sig at være lidt påvirket af godkendelsen af Spot-Bitcoin-ETF’er i USA

Den amerikanske Securities and Exchange Commission har godkendt 11 Spot-Bitcoin-ETF’er, der forventes at starte handel i januar. Siden da har fondene oplevet en nettotilgang på mere end 3 milliarder dollar, registreret indskud på over 1 milliard dollar inden for en uge og startet spekulationer om, at en Ethereum-ETF kunne være den næste.

“For de tilhængere er den formelle godkendelse en bekræftelse af, at investeringer i Bitcoin er sikre, og den tidligere rally er bevis på en ustoppelig fremgang,” skrev ECB-funktionærerne Ulrich Bindseil og Jürgen Schaaf torsdag i et blogindlæg. “Vi er ikke enige i begge påstande og bekræfter, at den retfærdige værdi af Bitcoin stadig er nul.”

En meddelelse fra ECB, der linker til blogindlægget, har skabt nogle meget skarpe og farverige reaktioner fra Crypto Twitter.

“Det er bullish.”
“Efter at ECB har udgivet ‘Bitcoins sidste ben’ – er Bitcoin steget med 197%”
“Hold fast i FUD’en, ECB.”
“I mellemtiden er over 400 millioner mennesker blevet vaccineret mod det, og tendensen stiger. pic.twitter.com/QNypWEFYAd” – Daniel Batten (@DSBatten) 22. februar 2024

“Bitcoin kan have en negativ indvirkning på centralbankernes ry, forudsat at brugen af sådanne systemer øges, og hvis en hændelse tiltrækker pressen, da offentligheden muligvis opfatter hændelsen som et tegn på, at en centralbank ikke udfører sit arbejde korrekt.” – ECB (i 2012) – Dan Held (@danheld) 22. februar 2024

Dette er ikke en ny holdning fra Bindseil og Schaaf. I november 2022 erklærede de, at Bitcoin var på “vejen til irrelevans” og dette var allerede tydeligt før kryptobørsen FTX gik konkurs.

Top  Bitcoin-minere sælger hundretusindvis af bitcoins for milliarder af dollars, mens BTC-kursen stiger igen.

Deres hovedklager over BTC er, at dens transaktioner er langsomme og dyre, at det ikke er en passende investering, og at processen med Bitcoin-minedrift – mekanismen, der sikrer netværket – fortsat “forurener miljøet i samme omfang som hele lande.” “Forfatterne tilføjer, at Bitcoin altid har været “præget af prismanipulationer og andre former for svindel.”

For at adressere elefanten i rummet – eller som de udtrykker det, den hoppende døde kat – hævder forfatterne, at den stigende pris på BTC og den voksende markedsværdi kun er et mål for “den samlede sociale skade, der vil ske, når korthuset falder sammen.”

Ifølge CoinGecko-data har Bitcoin på tidspunktet for denne artikel en markedsføring på 1 billion dollar, og BTC handles til 51.645,91 dollar. Det er en stigning på 0,4% siden i går og 1,7% mindre end sidste uge på dette tidspunkt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button