AltcoinsKrypto News

Evil Pepe Coin Launches Today: Will This Meme Coin Be the Next Crypto Sensation?

En ny spændende Pepe the Frog-tema memecoin ved navn Evil Pepe Coin ($EVILPEPE) er lige ved at blive lanceret på decentraliserede børser (DEXs) for første gang i dag.

Ifølge en opdatering fra projektets officielle Twitter-konto vil $EVILPEPE debutere kl. 19:00 CET.

Lanceringen kommer blot få dage efter, at Evil Pepe Coin solgte 90% af sin tokensupply gennem en storsælgende presale, der indsamlede 1,996 millioner dollars i løbet af få dage.

Presale-investorer vil kunne hente deres tokens fra kl. 19:00 CET for at sikre en fair lancering.

Efter originalen Pepe Coins eksplosion af popularitet tilbage i maj, hvor den nåede en markedsværdi på 1,8 milliarder dollars på sit højdepunkt, og den efterfølgende succes med forskellige Pepe-tema tokens som Pepe2.0, Pepe3.0, XPepe og Saudi Pepe, er meme coin degenererne ved at satse på Evil Pepe Coin som den næste memecoin, der eksploderer.

Evil Pepes presale vurderede mønten til beskedne 2,218 millioner dollars, hvor de sidste 10% af tokensupplyen blev dedikeret til en måneds DEX-likviditetslås.

Det er en utrolig lav markedsværdi, der efterlader masser af plads til 5, 10 eller endda 100x gevinster.

Men vil Evil Pepe Coin være den næste memecoin, der eksploderer?

Lad os se nærmere på nogle grunde til, hvorfor dette kunne være en krypto-lancering, man ikke må gå glip af.

Pent-up Demand, Hype og FOMO vil drive en eksplosiv DEX-lancering?

Den imponerende hastighed, hvormed Evil Pepe Coins presale blev udsolgt, tyder på, at mange memecoin-investorer gik glip af det.

Top  XRP Kurs styrtdykker efter brud på Golden Ratio Understøttelse på 0,52 USD

Den tilbageholdte efterspørgsel kan resultere i en eksplosiv DEX-lancering, hvor investorer, der gik glip af presale, skynder sig at sikre sig token til den mest fordelagtige pris muligt.

FOMO (fear of missing out) kan også spille en stor rolle ved lanceringen af token på DEX.

Evil Pepe Coin’s marketingteam har arbejdet hårdt i de seneste dage med at sprede budskabet om projektet og skabe hype.

De har opnået omtale på det kryptomædialandskab, herunder på anerkendte websteder som Binance, Outlook India, CoinGape, Cointelegraph, CryptoPotato samt her på Cryptonews, og mange flere.

Og kendte crypto-influencere som Michael Wrubel og Conor Kenny har rost token.

Resultatet af al denne marketing er, at de på få uger har formået at opbygge projektets officielle Twitter-profil og Telegram-kanal til mere end 2.000 engagerede degenererede hver.

Det er værd at bemærke, at Evil Pepe Coin bakkes op af det samme marketingteam, der stod bag SpongeBob ($SPONGE), som nåede en markedsandel på 80 millioner dollars.

Hvis Evil Pepe Coin kan opnå det samme resultat, kan presale-investorer sidde på gevinster på omkring 40x.

$EVILPEPE vil måske ikke hænge ved en markedsværdi på 2 millioner dollars i lang tid.

$100 Million Market Cap Muligt?

Evil Pepe Coins team har som erklæret mål for deres token at nå en eftertragtet markedsværdi på 100 millioner dollars.

I Evil Pepe Coins roadmap, som kan ses i projektets whitepaper her, siger teamet, at de håber at opnå dette mål ved at samarbejde “med indflydelsesrige mememakere og danne alliancer med de mest ondsindede kreative sind i memecoin-universet”.

En markedsværdi på 100 millioner dollars vil betyde næsten 50x gevinster for de ressourcestærke memecoin-degenererede, der lykkedes med at få adgang til presale.

Top  Ripple: Vorbereitungen für die Zeit nach dem SEC-Prozess?

Men det kunne betyde mere end 10x gevinster for enhver memecoin-handler, der formår at komme ind, mens projektet stadig har en markedsværdi på under 10 millioner dollars.

Men “hvorfor stoppe der?” spørger Evil Pepe Coin-teamet.

“Med vores communities urokkelige støtte og Evil Pepes skæve indflydelse vil vi ikke holde os tilbage fra at udfordre grænserne og omskrive reglerne for memecoin-spillet”.

Pepe Coin har i øjeblikket en markedsværdi på lidt over 600 millioner dollars.

Ville det ikke være passende, hvis Evil Pepe Coin formåede at overhale sin forgænger?

Meme coin-investorer, der gik glip af presalen, men ønsker at deltage i $EVILPEPE, opfordres til at handle hurtigt for at sikre deres tokens via Uniswap så snart handlen bliver lanceret kl. 19:00 CET.

Dem, der tøver, kan ende med at skulle betale en højere pris.

Dobbelttjek, at du køber den officielle $EVILPEPE-token, ikke en scamcoin, ved at verificere dens token og Uniswap-handelsparadresse mod adresserne, der deles på den officielle Evil Pepe Coin-website og på Twitter.

Gå ikke glip af en af 2023’s hotteste memecoin-muligheder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button