BitcoinCardanoEthereumKrypto News

Exploit fører til massivt fald i Shido-tokenets værdi

Shido-Token: Exploit fører til fald i Altcoin-prisen

En alvorlig exploit i Ethereum Layer-1-protokollen Shido har ført til en nedgang i prisen på det interne token SHIDO med op til 90 procent, ifølge BTC-ECHO. En sikkerhedsbrist i Staking-kontrakten gjorde det muligt for angribere at stjæle i alt 4,3 milliarder SHIDO-tokens, hvis værdi før prisfaldet blev skønnet til omkring 35 millioner dollars.

Altcoin-sæsonen er her! Krypto-TSI-indekset når ny rekord

DER AKTIONÄR rapporterer om en feststemning på kryptomarkedet: Krypto-TSI-indekset nåede for nylig et nyt rekordniveau. Især mindre coins som Solana og Cardano oplever betydelige prisstigninger. Nu ser det ud til, at rallyet også breder sig til mindre kapitalstærke valutaer, hvilket kan indikere en bæredygtig opsving.

ETH-Knaphed: Mængden af Ether på børser falder dramatisk

BTC-ECHO registrerer en stigende knaphed på Ether (ETH) på globale kryptobørser. Inden for kun tre måneder trak investorer omkring 865.000 ETH ud, hvilket reducerede mængden af Ethereum holdt på børser til kun 11,14 procent – det laveste niveau siden slutningen af 2015. Eksperter fortolker denne udvikling som et positivt tegn. I forbindelse med gode nyheder som godkendelsen af en Ether-ETF af SEC kan betydelige summer fra institutionelle investorer presse sig ind på markedet.

Ethereum-prognose: Vil ETH-kursen nå $10.000-mærket?

CryptoTicker.io spekulerer i potentialet for Ethereum-kursen snart at overskride $10.000-mærket. Efter at ETH allerede har passeret vigtige milepæle og i øjeblikket handler omkring $3.350, diskuteres det, om den nuværende dynamik vil fortsætte, eller om der kan forventes kortsigtede korrektioner.

Top  Bitcoin bryder US-Dollar-Allzeithoch: Hvad betyder det for kryptovaluta-markedet?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button