BitcoinKrypto News

Få adgang til Play-to-earn og NFTs med Bitcoin Dogs: Presale slutter snart!

Bitcoin Dogs ICO overstiger $10 millioner i Presale

I løbet af kun fire uger har det første ICO på Bitcoin-blockchain indsamlet mere end 10 millioner dollars i presale. Nu er vinduet ved at lukke sig for at få fat i Bitcoins Dogs før den officielle lancering på børsen.

Kun 24 timer tilbage for investorer til at komme med tidligt på det lovende projekt og få adgang til Play-to-earn spillet, NFT-samlingen og investeringsmulighederne af 0Dog-tokenet.

0Dogs: Din billet til Play-to-earn og NFTs

Bitcoin Dogs er en BRC-20-token, der præges på Bitcoin-blockchain. I alt udstedes 900 millioner af de digitale mønter med hunde-emblemet, inspireret af det estimerede antal hunde, der lever på Jorden.

Bitcoin-Dogs er helt dedikeret til fællesskabsånden og tilbyder købere af 0Dogs i presale et spændende Play-to-Earn-spil med sociale spilelementer samt en spritny NFT-samling. Samlingen omfatter 10.000 NFTs og er tilgængelig på Bitcoin Ordinals.

Attraktiv kombination af retro-charme og social gaming

Det særlige ved Bitcoin Dogs gaming-oplevelse er dens retro-charme og spilkoncept, der minder om de populære Tamagotchis fra 90’erne. Samtidig inkluderer elementer, der følger med i den virale succes af GameFi-koncepter som Axie Infinity.

I den sikre og pålidelige Bitcoin-blockchain kan brugerne af Bitcoin Dogs adoptere, opdrætte, træne, opdrage og konkurrere med andre virtuelle hvalpe og deres ejere for at vinde krypto-belønninger.

NFT-samlingen: Snart i liga med Bored Ape Yacht Club?

Bitcoin Dogs bevæger sig med sin GameFi-tilgang med tidens trends. Ifølge Business Research Insights kan dette segment nå en markedskapitalisering på 90 milliarder dollars inden 2031.

Udover den sociale gaming-aspekt fremhæver Bitcoin Dogs også sin eksklusive NFT-samling. 10.000 NFTs med søde hundemotiver tilbydes i alt, hvoraf der er nogle sjældenheder. Bitcoin Dogs sigter mod at følge op på succeshistorien med Bitcoin Ordinals og konkurrere med NFT-bestselleren som Bored Ape Yacht Club.

Top  Opdatering på markedets åbning: Bitcoin, Boeing, Nvidia, Tesla, United States Steel, Unity Software - hvad kan vi forvente?

0Dogs kunne hurtigt stige i værdi

En stor tilskyndelse til at købe Bitcoin Dogs i presale er fortsat planen om at brænde alle ubrugte token for at holde udbuddet knapt og bidrage til værdistabilitet. Der er derfor ingen bekymring for, at markedet bliver oversvømmet med 0Dogs ved børsnoteringen og priserne presses nedad.

Det modsatte er sandsynligvis: den store eufori på kryptomarkedet, udløst af det nye Bitcoin-rekordhøje og comebacket for Altcoins, kunne give 0Dogs et hurtigt boost ved børserne og drive priserne opad.

Et vigtigt Bitcoin-halvering er stadig tilbage

Alle investorer ville drage fordel af at købe Bitcoin Dogs billigt i presale nu. Og den nuværende bullmarked er stadig i en tidlig fase, hvis vi bruger Bitcoin-halveringen som reference, da den tidligere indvarslede den paraboliske markedsfase.

Halveringen vil først finde sted kort efter børsintroduktionen af Bitcoin Dogs. Grayscale Research forventer også, at den succesfulde lancering af Bitcoin-ETF’er og den kontinuerlige forbedring af Bitcoin Ordinals kunne have en mere positiv indflydelse på det samlede marked end tidligere cyklusser.

Vil Bitcoin Dogs blive årets krypto-ICO?

Sammenfattende er miljøet for Bitcoin Dogs presale med de stigende priser på Bitcoin, Bitcoin Ordinals, GameFi og NFT-sektoren meget optimistisk og fuld af vækst. Dermed er Bitcoin Dogs allerede nu en kandidat til titlen som årets bedste krypto-ICO i 2024.

Flere og flere investorer ser potentialet i Bitcoin Dogs. Det afspejles i de millioner af indsamlede dollars i presale samt den hurtigt voksende fællesskab. Mere end 110.000 tilhængere på X, 20.000 tilhængere på Telegram og yderligere støtte fra vigtige brancherepræsentanter som @BscGemsX1000 og @BscSuperAltcoin taler for sig selv.

Top  "CBOE godkender notering af spot-bitcoin-ETF'er af flere formueforvaltere" - Meddelelse på CBOE's website

Køb nu Bitcoins Dogs i presale

Du kan læse mere om Bitcoin Dogs’ roadmap i dette Whitepaper, inden du træffer din investeringsbeslutning. Men vent ikke for længe, hvis du stadig vil drage fordel af de fordelagtige betingelser i presale. ICO’en slutter om få timer. Så besøg bedst hjemmesiden for Bitcoin Dogs nu for at købe 0DOG.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button