BitcoinKrypto News

Fake-annoncer bruger Habecks navn til at reklamere for Bitcoin-software

Fake nyheder om Robert Habeck og Bitcoin spreder sig på sociale medier

En Facebook-annonce hævder, at Bundeswirtschaftsminister Robert Habeck har afsløret et hemmeligt Bitcoin-program kaldet “Bitcoin Apex” i en tv-udsendelse. Annoncen stammer fra siden “Correct Mechanic” og fører til en artikel, der angiveligt er fra Tagesschau, men det viser sig at være en falsk side uden et imensum. Billederne i artiklen er taget ud af kontekst, og journalisten, der angiveligt skulle have dækket historien, er en forfalskning.

Sådanne falske artikler og annoncer er et eksempel på misinformation og bedrag på internettet, der kan narre folk til at investere i tvivlsomme finansielle platforme. Hvis en hjemmeside ikke har et imensum, er det ofte et tegn på, at den ikke er pålidelig. Ifølge Verbraucherzentrale er det vigtigt at være opmærksom på mistænkelige online handelsplatforme, der lokker med urealistiske løfter om profit.

Det er vigtigt at være opmærksom på denne type misinformation og at forholde sig skeptisk til annoncer og artikler, der lover urealistiske gevinster ved at investere i tvivlsomme finansielle produkter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  BlackRock ETF erreicht Meilenstein: Fünf Milliarden USD in Bitcoin überschritten

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button