Krypto News

Faldt Bitcoin igen til 20.000 dollars?

Faldt Bitcoin endnu engang til 20.000 dollars?

Laut Rekt Capital, et analysehus, ligner markedstrukturen for Bitcoin den ved udgangen af 2019. I en nyligt offentliggjort prognose hævder de derfor, at begyndelsen på den næste bullmarked kan være inden for rækkevidde – selvom de nuværende prisudviklinger indikerer yderligere prisfald.

Så hvordan vil kursen på den mest populære kryptocurrency udvikle sig indtil slutningen af krypto-bjørnemarkedet?

Faldt Bitcoin endnu engang til 20.000 dollars?

Den nedenstående graf viser, hvordan Bitcoin bevægede sig i slutningen af 2019 og begyndelsen af 2020 i et spidst trekantsmønster, hvis højeste punkt var 10.000 dollars. Derefter fulgte der et gennembrud af et modstandsniveau hen mod en hidtil uset pris.

Bitcoin Kurs Chart Analyse

Bitcoin Kurs Chart Analyse Chart Quelle: Rekt Capital

Dog var kursgennembruddet kun kortvarigt, da BTC senere faldt under det kritiske støtteniveau på 3.250 dollars. Rekt Capital forudsiger en lignende kursudvikling, når prisen nærmer sig det øvre niveau af det kanal, det bevæger sig i for øjeblikket.

Skulle denne prognose holde stik, kan Bitcoin vende tilbage til 20.000 dollars eller falde til det nuværende cyklusminimum på 15.000 dollars. Rekt Capital skriver:

“Den nuværende Bitcoin-markedsstruktur tyder på, at BTC-prisen allerede har nået sit højdepunkt i 2023. Men efter faldet vil der sandsynligvis være en akkumulationsfase, før den stiger i en parabolisk opadgående trend (grøn).”

Langsigtet BTC prisprognose

Selvom denne analyse antyder, at Bitcoin-ejere kan opleve kortsigtede tab, betragter Rekt Capital det stadig som en positiv udvikling for dem, der handler på lang sigt. Et yderligere prisfald kunne blot være det næste af flere tidligere tilbageslag på vej mod 20.000 dollars.

Top  Shiba Inu (SHIB) sikrer sig 12 millioner dollars risikokapital til ny blockchain: TREAT. Hvad betyder det for fremtiden?

Derudover kan den kommende Bitcoin-halvering medføre, at prisen når det sidste historiske højdepunkt eller endda en ny rekord. Rekt Capital konkluderer:

“I løbet af de næste seks måneder kan det sidste fald nå det nævnte niveau på 20.000 dollars (orange farve), og to måneder før halveringen kan vi opleve øget opadgående volatilitet. I perioden før halveringen kan vi derfor opleve betydelig op- og nedadgående volatilitet.”

Følg os for mere information om krypto på:
Twitter eller træd ind i vores gruppe på Telegram.

Haftungsausschluss

I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til uvildig og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtige og aktuelle oplysninger. Det anbefales dog, at læserne uafhængigt verificerer fakta og konsulterer en specialist, inden de træffer beslutninger baseret på indholdet heraf.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button