Krypto News

Fed-ankündigung ebnet Weg für Zinswende: DAX startet verhalten positiv

Aktiemarkedet reagerer positivt på signaler om en mulig zinsvende i USA

Tysk aktiemarked

Den tyske aktiemarked reagerer positivt på indikationer fra Fed-chef Jerome Powell om en nært forestående zinsvende i USA. DAX forventes at åbne lidt over gårsdagens niveau, med en stigning på 0,1 procent. Selvom markedet viser optimisme, er DAX fortsat fanget i en nedadgående trendkanal. En stigning over 18.572 point kan dog signalere nye positive tendenser.

Wall Street

På Wall Street blev Fed’s beslutning om at fastholde rentesatserne imødeset med en vis lettelse og resulterede i en positiv udvikling, især inden for chipsektoren. Dow Jones steg 0,2 procent, S&P 500 steg 1,6 procent, og Nasdaq steg 2,6 procent.

Asiatiske markeder

På de asiatiske markeder dæmpes stemningen af Yens styrkelse samt svage industrielle data fra Kina. Nikkei-indekset faldt med 2,7 procent, og Shanghai-børsen falder med 0,1 procent.

Valuta og råvaremarkeder

Euroen holder sig stabilt overfor dollaren, mens guldprisen forbliver uændret. På råvaremarkedet stiger oliepriserne på grund af stigende spændinger i Mellemøsten, hvor en eventuel konfliktpotentiale kan påvirke den globale olieforsyning. Brent-olie stiger med 0,9 procent til 81,55 dollar per tønde.

Virksomhedsnyheder

Vonovia og Volkswagen præsenterede deres kvartalsresultater. Vonovia oplevede en langsommere fald i deres ejendomspriser, mens Volkswagen klarede sig bedre end forventet trods udfordringer i deres største mærker. Derudover har Daimler Truck sænket deres prognoser for året, og Qiagen rapporterede et tab på grund af en testindsættelse.

Meta (tidligere Facebook)

Meta’s reklameforretning fortsætter med at vokse kraftigt, med en stigning i omsætningen og fortjenesten i det seneste kvartal.

Top  Nye muligheder i kølvandet på FTX-skandalen: Eks-medarbejdere starter ny børs

Artiklen giver et overblik over de seneste begivenheder på finansmarkederne samt vigtige virksomhedsnyheder, der har påvirket investeringsklimaet. Fed’s beslutning om at fastholde renten og signaler om en mulig zinsvende i USA har skabt optimisme på markedet, selvom risikoen for øgede spændinger i Mellemøsten påvirker råvarepriserne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button