BitcoinKrypto News

Fed kündigt Zinssatzbelassung an: Bitcoin-Preis stabil, Aktienkurse steigen – was bedeutet das für Investoren?

Federal Reserve holder renten uændret

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, har annonceret, at de vil holde rentesatserne uændrede og fastholder deres plan om at sænke renten senere på året. Ifølge centralbankens embedsmænd er der forventninger om rentenedskæringer på tre fjerdedele procentpoint inden udgangen af året.

Bitcoin-prisen kæmper efter Feds udmelding

Efter Federal Reserves udmelding er prisen på Bitcoin forblevet forholdsvis uændret, med en let stigning efterfulgt af et fald. Ifølge CoinGecko ligger prisen i øjeblikket på 64.250 dollars, hvilket repræsenterer et fald på 1% inden for de sidste 24 timer.

Bitcoin prisen falder markant

Bitcoin-prisen har oplevet en betydelig nedgang i løbet af den seneste uge, efter at have nået et nyt all-time high på 73.737 dollars for seks dage siden. Prisen er faldet med 12% på ugebasis.

Fed reagerer på inflation og markedet reagerer

Fed udsendte en erklæring, hvor de bemærkede de usikre økonomiske udsigter og fastholdt opmærksomhed på inflationsrisici. Investorer holdt nøje øje med Feds næste skridt, især efter højere end forventet inflation i februar.

Markeder reagerer normalt negativt på høj inflation og forventninger om strammere pengepolitik fra Fed. Bitcoin og aktier er blevet påvirket negativt af Feds tidligere stramninger.

Aktiemarkedet stiger på nyheden

Aktiemarkedet, især teknologisektoren, har oplevet en opblomstring, og aktiemarkederne steg markant efter Feds udmelding. Nasdaq steg med 0,2%, Dow Jones Industrial Average med 0,25% og S&P 500 med 0,21%.

Top  TON übertrifft Bitcoin: Wie der Telegram-Coin die Krypto-Welt erobert

Brian Dixon, CEO for OTC Capital, påpegede betydningen af kortsigtede kursbevægelser for Bitcoin, mens han også bemærkede, at langsigtede investorer sandsynligvis ikke lader sig påvirke af Feds beslutninger.

Afsluttende bemærkninger

Artiklen er redigeret af Andrew Hayward og reflekterer udelukkende meninger og oplysninger til informationsformål. Det er ikke finansiel, investerings- eller anden form for rådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button