Krypto News

Fed overvejer at sænke renten med 50 basispoint på september-situationen – LBBW-volkswirt udtaler.

Senkt die Fed die Zinsen um 50 Basispunkte?

LBBW-Volkswirt Dirk Chlench optimistisk om Leitzinssenkung

LBBW-Volkswirt Dirk Chlench mener, at døren for en Fed-Leitzinssenkung på september-samlingen er “meget åben”. Han angiver, at hvis den næste arbejdsmarkedsrapport ikke ødelægger billedet, er det meget sandsynligt, at der vil ske en Leitzinssenkung på 50 basispoint. Chlench påpeger, at den generelle inflationsrate kun blev drevet af en enkelt prisgruppe, nemlig boligomkostninger, som i juli bidrog med 90 procent til stigningen i forbrugerprisindekset. Han bemærker desuden, at den såkaldte superkerneinflationsrate, som beregnes uden prisgrupperne mad, energi og bolig, lå på 0,0 procent, ligesom måneden før.

Konklusion

Med disse faktorer in mente mener Chlench derfor, at det er sandsynligt, at Federal Reserve vil sænke renten med 50 basispoint ved det kommende møde. Det vil være interessant at følge udviklingen og se, om prognosen holder stik.

Top  Bitcoin-prisen konsoliderer sig over støtteniveauer, mens bullerne håber på gennembrud

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button