BitcoinKrypto News

Fedens leitzinssænkning får Bitcoin til at stige: Recessionsangst ændrer sig til markedsfremgang – CoinEx Research September 2024 Bericht

CoinEx Research September 2024 Bericht – Leitzinssenkung der Fed beflügelt Bitcoin Kurs og omdanner recession frygt til markedsoptimisme

CoinEx Research har offentliggjort deres kryptomarked rapport for september 2024, hvor kryptomarkedet blev påvirket af politiske ændringer og teknologiske fremskridt.

Det vigtigste begivenhed var Federal Reserves (Fed) beslutning om at sænke renten med 50 basispoint, hvilket førte til en stærk stigning i risikable aktiver, herunder Bitcoin. Lignende skridt fra Den Europæiske Centralbank (ECB) og Bank of England (BoE) styrkede denne tendens og vendte den tidligere nedadgående trend.

Bitcoins bulliske udbrud

Bitcoin startede måneden med høj volatilitet og faldt til 52.700 USD. Efter Fed’s meddelelse kom Bitcoin sig og nåede en høj på 66.000 USD. Med en positiv makroøkonomisk udsigt sigter Bitcoin nu mod 70.000 dollars.

Recessionsrisici i fokus

I centrum for markedshandlingerne stod centralbankerne. Fed forudsagde en stabil BNP-vækst på 2 % i 2025 og 2026, hvilket signaliserer tillid til økonomiens modstandsdygtighed. Samtidig forventes der en stigning i arbejdsløsheden, hvilket tyder på muligt pres på arbejdsmarkedet.

Teknologisk innovation: Fractal Bitcoin Mainnet

Den 9. september blev Fractal Bitcoin Mainnet lanceret, en lag-2 løsning, der forbedrer effektiviteten af Bitcoin-transaktioner. Det er nu en af de førende Proof-of-Work Blockchains efter hashrate, bakket op af ViaBTC Mining Pool. CoinEx var den første børs, der noterede den native FB-token.

Udfordringer for TON-økosystemet

Trods det positive markedsmiljø stod TON-økosystemet over for udfordringer. De nye tokens CATI og HMSTR oplevede prisfald på henholdsvis 55 % og 35 %. Langsigtet succes vil afhænge af økosystemets evne til at levere bæredygtige værdiløfter.

Top  Risikoadvarsel: Værdipapirer og kryptovalutaer kan medføre totaltab - Vær opmærksom på de potentielle risici

Meme-Coins og social media hype

Meme-Coins oplevede i september en renæssance gennem virale tendenser. Projekter som Moo Deng (Dværgflodhest) og PESTO (Pingviner) tiltrak enormt spekulativt interesse. På trods af hypen forbliver Meme-Coins stadig meget volatile.

Udsigt: Økonomiske data og markedsstemning

Trods en let tilbagegang i indstrømning af Stablecoins til 2,9 milliarder dollars, forbliver investorernes tillid høj. I oktober vil de kommende økonomiske data og de amerikanske valg være afgørende for at udløse den næste markedsbevægelse i kryptoområdet.

Om CoinEx

CoinEx blev grundlagt i 2017 og er en global kryptobørs, der fokuserer på at forenkle handel med kryptocurrency. Med en bred vifte af tjenester, herunder Spot-, Futures- og Margin-handel samt finansiel forvaltning, betjener CoinEx i øjeblikket mere end 10 millioner brugere i over 200 lande og regioner. CoinEx lægger vægt på brugervenlighed og sikkerhed og stræber efter at gøre det nemt for mennesker med forskellige erfaringsniveauer at få adgang til kryptocurrencyverdenen.

CoinEx Research sigter på at levere detaljerede analyser og indblik i det konstant udviklende kryptocurrency-marked for at hjælpe investorer med at navigere gennem de komplekse og forskelligartede muligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button