FinanzenKrypto News

Ferrari annoncerer accept af kryptobetalinger i USA med planer om at udvide i Europa

Ferrari accepterer kryptobetalinger i USA og planlægger at udvide til Europa

Det italienske luksusbilmærke Ferrari har annonceret, at de vil begynde at acceptere kryptobetalinger for deres biler i USA og har planer om at udvide til Europa baseret på kundeaftaler.

Beslutningen kommer efter, at elbilproducenten Tesla midlertidigt accepterede bitcoin som betalingsmiddel i 2021, men stoppede praksissen på grund af bekymringer for miljøet.

Enrico Galliera, Chief Marketing and Commercial Officer hos Ferrari, udtalte i et interview med Reuters, at kryptovalutaer har gjort anstrengelser for at reducere deres økologiske fodaftryk gennem implementering af ny software og øget brug af vedvarende energikilder.

Galliera bekræftede også Ferraris engagement i at blive klimaneutrale langs hele værdikæden inden 2030.

Ferraris beslutning om at acceptere kryptobetalinger blev drevet af markedsønsker og henvendelser fra forhandlere, da mange af deres velhavende kunder har investeret i kryptovalutaer.

“Nogle er unge investorer, der har opbygget deres formuer med kryptovalutaer”, sagde han. “Andre er mere traditionelle investorer, der ønsker at diversificere deres portefølje.”

Mens visse kryptovalutaer som Ethereum (ETH) har gjort fremskridt med at forbedre energieffektiviteten, er bitcoin (BTC) stadig under kritik på grund af sin energiintensive minedriftsproces.

Selvom Ferrari ikke offentliggjorde specifikke salgsprognoser for kryptobetalinger, udtalte Galliera, at virksomhedens ordreoversigt er stærk og allerede er fuldt booket frem til 2025.

Ferrari introducerer krypto for at udvide brugerbasis

Accepten af kryptovalutaer sigter mod at nå ud til en bredere målgruppe og at nå personer, der har råd til en Ferrari, men måske hidtil ikke har overvejet at købe en.

Top  Arbitrum dominerer med næsten 50% af Ethereum's Layer 2 samlede låste værdi

For at lette kryptobetalinger har Ferrari indgået et samarbejde med BitPay, en førende udbyder af kryptobetalinger.

De accepterede kryptovalutaer inkluderer i første omgang bitcoin, ether og USD Coin (USDC), en stablecoin.

BitPay vil konvertere kryptobetalinger til traditionelle valutaer på vegne af Ferraris forhandlere for at beskytte dem mod prisudsving.

Virksomheden planlægger at udvide sit kryptobetalingsystem til Europa i løbet af første kvartal næste år, efterfulgt af andre regioner, hvor kryptobetalinger er lovligt accepteret.

Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) udgjorde i første halvår af 2023 46% af Ferraris samlede biludleveringer.

Galliera understregede, at interessen for kryptobetalinger er ens i USA og Europa, hvilket tyder på en global efterspørgsel efter sådanne betalingsmuligheder.

Det er også blevet rapporteret, at Taylor Swift vil give sine fans mulighed for at købe billetter til den meget forventede film “Taylor Swift: The Eras Tour” med forskellige kryptovalutaer, herunder bitcoin, ethereum, dogecoin og shiba inu.

Sidste uge præsenterede det krypto-betalingsinfrastrukturvirksomhed MoonPay også en ny funktion i deres app, der giver brugerne mulighed for at konvertere en kryptovaluta til en anden.

Denne nye funktion udvider funktionaliteten af MoonPays kryptoapp, der blev lanceret i maj og oprindeligt tillod brugerne at købe kryptovalutaer og administrere flere wallets inden for appen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button