Krypto News

Finanschef roser ETF-zulassning: “Ingen systemrisikoer at bekymre sig om”

Envestor: Chef siger, at ETF-Zulassung ikke udgør systemrisiko

Chefen for finansdienstlejeren Envestor, Auch Ali Masarwah, har kommenteret på bekymringer omkring ETF-zulassung og potentielle systemrisici. Masarwah mener, at selvom visse coins måske kan blive abstrakte gennem ETFs i fremtiden, så er der stadig ingen bekymringer om systemrisiko.

Masarwah fortsætter med at sige, at hvis store ETF-udbydere som BlackRock begynder at inkludere selv de mest bizarre coins gennem ETF’er, kan dette potentielt skabe problemer under en hypetilstand. Han påpeger dog, at da vi endnu ikke er på dette stadie, er der ingen umiddelbar bekymring. De store ETF-udbydere har et omdømmerisiko at tage hensyn til, hvilket sandsynligvis vil forhindre dem i at inkludere alt for spekulative aktiver.

I sidste ende mener Masarwah, at selvom der er visse risici forbundet med udvidelsen af ETF-markedet til at inkludere mere eksotiske aktiver, så er der stadig kontrolsystemer på plads for at forhindre unødig eksponering for systemrisiko.

Top  XRP's Turbulent Ride: Bärenkontrolle nach juristischem Sieg über die SEC wirft Schatten auf die Zukunft

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button