BitcoinEthereumKrypto News

Finanskrisen: Kiyosaki advarer om en kommende “Everything Crash” – Aktier, guld, sølv og Bitcoin trues!

Den “Everything Bubble” og risikoen for en finansiel krise

Den kendte forfatter Robert Kiyosaki advarer om, at den såkaldte “Everything Bubble” potentielt kan føre til en total sammenbrud af finansmarkederne. På den sociale medieplatform X (tidligere Twitter) advarer han om, at denne boble kan udløse en global økonomisk krise, ledsaget af drastiske prisfald på aktier, guld, sølv og Bitcoin (BTC).

Kiyosaki, forfatteren til den populære bog Rich Dad Poor Dad, forudser endda, at prisen på Bitcoin kan falde til $5.000, hvilket ville udgøre en af de største sammenbrud i kryptovalutaens historie.

Overophedede markeder og en truende krise

Ifølge Kiyosaki har kapitalmarkederne været i en alt for langvarig opadgående fase, mens den underliggende økonomi viser tegn på svaghed. Han advarer om, at denne situation er uholdbar, og at boblen til sidst vil briste, hvilket kan føre til uforlignelige sammenbrud på aktie- og kryptomarkederne.

Kiyosaki skrev på X, at han forventer en stor børsnedtur, da aktiemarkederne efter hans mening allerede har ligget på et højt niveau alt for længe.

Et omfattende crash ifølge Kiyosaki

Kiyosaki argumenterer for, at Everything Bubble stammer fra finanskrisen i 2008. Siden da har regeringer rundt om i verden pumpet billioner af dollars ind i markederne og trykt enorme mængder penge. Dette har ført til inflation og ekstremt høje priser på forskellige aktiver. Ifølge Kiyosaki er det kun et spørgsmål om tid, før denne boble brister og bliver til den “Everything Crash”.

Top  New Jersey setzt Maßstäbe: Neuer Gesetzentwurf könnte Bitcoin als Wertpapier klassifizieren und US-Krypto-Regulierung prägen

“Everything Bubble vil udvikle sig til ‘Everything Crash’. Alt vil kollapse: aktier, guld, sølv og endda Bitcoin,” advarer Kiyosaki.

Bitcoin står over for et tab på 92 % af sin værdi

Kiyosaki forudser, at crashet kan presse Bitcoin-prisen ned til $5.000, hvilket svarer til en nedgang på 92,7 % i forhold til den nuværende værdi på $68.400. Dette ville også være ødelæggende for andre kryptokurver. Historisk set falder altcoins som Ethereum (ETH) og Solana (SOL) ofte endnu mere end Bitcoin i markedscrashes, hvor tab på 95 % eller mere er mulige.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button