Krypto News

Finanzen.net Zero: Gebührenfreier Handel mit Kryptowährungen, Aktien und ETFs – alle Vorteile im Überblick

Finanzen.net Zero: Handel med kryptowährungen og aktier uden gebyrer

Finanzen.net Zero tilbyder en attraktiv mulighed for investorer, der ønsker at købe kryptowährungen, aktier og ETF’er uden gebyrer. Brokeren er en del af det førende tyske finansportal finanzen.net og har siden 2021 tilbudt et voksende udvalg af handelsmuligheder, herunder aktier, ETF’er, sparplaner og et omfattende udvalg af kryptowährungen.

Hvordan foregår tilmeldingen til Finanzen.net Zero?

For at handle kryptowährungen uden gebyrer gennem Finanzen.net Zero, skal man først oprette en konto hos online-brokeren. Registreringen kan ske direkte via hjemmesiden eller gennem den gratis app på ens smartphone. Det er vigtigt at bemærke, at man skal være myndig og skattepligtig i Tyskland, Østrig eller Schweiz for at kunne tilmelde sig hos Finanzen.net Zero. Privatpersoner med kendskab til finansielle produkter og en SEPA-bankkonto kan begynde at handle efter at have registreret sig og gennemført legitimationsprocessen.

Hvordan købes kryptowährungen?

Efter vellykket registrering kan investorer begynde at handle kryptowährungen. Indbetalinger kan ske via bankoverførsel, og efterfølgende kan kryptowährungen købes direkte. Finanzen.net Zero tilbyder en gratis wallet til opbevaring af forskellige kryptowährungen, og det tager kun tre klik at købe en af de 33 forskellige kryptowährungen, som platformen tilbyder. Der er også mulighed for at købe brøkdele af kryptowährungen, så det passer til ens individuelle økonomi. Alle handler sikres via en bekræftelse med en tan gennem app, sms eller stemmeopkald.

Top  Ripple nicht direkt am Projekt Mariana der Bank für Internationalen Zahlungsausgleich BIZ beteiligt

Hvilke kryptowährungen kan handles?

Finanzen.net Zero tilbyder i øjeblikket 33 forskellige kryptowährungen samt mere end 50 krypto-ETPs fra anerkendte udbydere som Coinshares og 21Shares.

Er der et minimumsordrevolumen, og hvilke gebyrer påløber?

Man kan handle kryptowährungen for så lidt som 1 euro, og alle handler over 500 euro er helt gebyrfrie, bortset fra handelsmæssige spreads. Der pålægges kun et minimumsmængdegebyr på 1 euro for handler under 500 euro.

Er kryptowährungen i walleten sikret?

Finanzen.net Zero samarbejder med Tangany GmbH, en tysk udbyder, der overvåges af Federal Financial Supervisory Authority (BaFin). Desuden varetages konto- og depotføring af den licenserede Baader Bank, og dermed er formuen sikret op til 100.000 euro gennem den lovlige indskydergaranti. Yderligere beskyttelse tilbydes af den tyske bankers føderale indskydergarantifond.

Kan man også handle aktier i depotet?

Finanzen.net Zero gør det muligt at administrere aktier, ETF’er og kryptowährungen i det samme depot. Der er i alt mere end 7.500 aktier fra 52 lande og over 2.000 ETF’er tilgængelige.

Er der støtte til spørgsmål og problemer?

Kunder kan få hjælp via et ticketsystem og en hotline, der er tilgængelig på hverdage fra 8 til 18.

Hvad taler for handel med kryptowährungen hos Finanzen.net Zero?

Finanzen.net Zero tilbyder en nem registrering, en moderne brugerflade, gebyrfri handel for ordre over 500 euro, lavt minimumsordrevolumen, handel døgnet rundt, et stort udvalg af kryptowährungen og ETP’er, et omfattende depot samt licensering og beskyttelse af kundens indskud.

Finanzen.net Zero er derfor en populær online-broker for kryptowährungen og er blevet flere gange udmærket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button