AltcoinsKrypto News

Flere kinesiske borgere anvender den digitale yuan til skattebetaling

Flere kinesiske borgere og virksomheder bruger digital yuan til at betale skat

Ifølge Kinas skattebureau i provinsen Hunan og den centrale gren af ​​People’s Bank of China (PBoC) bruger stadig flere kinesiske borgere og virksomheder den digitale yuan til at betale deres skatter. I perioden januar til juni 2023 betalte personer og virksomheder i Hunan-provinsen i alt 51,3 millioner dollars i skatter ved hjælp af den digitale yuan. Dette blev opnået gennem 794 transaktioner.

Det er værd at bemærke, at det meste af denne aktivitet (754 transaktioner) blev udført via en digital yuan-platform til skattebetaling, som drives af Postal Savings Bank’s Hunan Branch. Denne bank var ansvarlig for at behandle 99,58% af den samlede mængde skatter betalt i digital yuan i provinsen. Postal Savings Bank ejes hovedsageligt af det statsejede postvæsen, China Post, mens en konsortium af indenlandske og internationale offentlige og private virksomheder ejer 17% af banken.

Postal Savings Bank’s Hunan Branch har været en af ​​PBoC’s nærmeste allierede i e-CNY-vedtagelsesindsatsen. Banken var også en af ​​de første til at udvikle en “hård” offline digital yuan-pungløsning. I provinsen var det bankens Hunan-filial, der var den første til at lancere CBDC-drevne skatteløsninger og muliggør betaling af en “fuld” række statsafgifter ved hjælp af tokenet. Banken tilbyder også digital yuan-skatterefusionstjenester, hvilket muliggør, at lokale og nationale skattekontorer kan bruge CBDC til at refundere skatter.

Postal Savings Bank’s Hunan Branch forsikrede, at de fortsat vil “optimere den digitale yuan-betalingsoplevelse” for deres klienter og aktivt fremme arbejdet med den igangværende digitale yuan-pilot.

Top  Kryptokursernes udvikling på en mandag - Bitcoin stiger, Ethereum og Litecoin falder.

Stigende vedtagelse af e-CNY i Changsha

Changsha, en af ​​de største byer i Hunan-provinsen, blev tilføjet til pilotzonen i april 2021. Det er bemærkelsesværdigt, at Changsha-myndighederne for nylig meddelte, at over 420.000 handlende i byen nu accepterer betalinger i den digitale yuan. I februar i år blev det rapporteret, at 300.000 handlende i byen behandlede betalinger i den digitale yuan.

Udbredelsen af ​​promotionelle tiltag for den digitale yuan er også bemærkelsesværdig. I visse regioner anvendes e-CNY-kampagnetilbud med en hastighed på over 90%, og i nogle områder endda op til 99%.

Den digitale yuan fortsætter med at vinde indpas i Kina, både når det kommer til skattebetaling og almindelig handel. Den stigende vedtagelse er et tegn på befolkningens tillid til CBDC’en og dens brugervenlighed. Det forventes, at efterspørgslen efter den digitale yuan vil fortsætte med at vokse i takt med dets yderligere udrulning og fremme i hele Kina.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button