Krypto News

Flyback Solutions: Debitkort til anonyme betalinger, banklicens på vej

Flyback Solutions: Brug $FLY-Token til at navigere den digitale verden

Med over 500 millioner Kryptowallet-ejere, der alle ønsker at foretage betalinger med deres kryptokurrency, er der behov for en løsning, der kan forbinde den digitale verden med den fysiske verden. Her kommer Flyback ind i billedet med deres systemeget $FLY-Token, som snart vil blive lanceret.

En alternativ tilgang til Krypto-staking

Mens store aktører som Crypto.com har tiltrukket millioner af kunder gennem staking-programmer og incitamenter, mener Flyback Solutions, at der er bedre alternativer. Ved at bruge de nyeste teknologiske muligheder fokuserer Flyback på at opbygge “grønne grafer” på lang sigt. Dette opnås gennem målrettet token-brænding, fair lancering, token-vesting og staking-programmer. Desuden går 25 % af omsætningen tilbage til Treasury for at tilbagetage token fra markedet.

Flyback Solutions: Fremtidens betalingsløsning

Bag Flyback Solutions står et erfarent team, der har bevist deres evner gennem tidligere projekter. Virksomheden forhandler i øjeblikket om en banklicens, der vil gøre det muligt at foretage krypto-betalinger i realtid gennem deres app. Dette giver brugerne programmérbare push-meddelelser om deres foretrukne kryptovalutaer og mulighed for at betale regninger med kryptovaluta gennem deres debetkort.

Anonyme betalinger med Flyback Solutions

Få virtuelle kort fra Flyback Solutions muliggør anonyme betalinger ved at udnytte en niche i markedet. Disse kort kræver ikke KYC-procedurer ifølge gældende lovgivning og giver brugerne mulighed for at oplade op til $150.000 om måneden. Derudover kan fysiske metal-kort bruges i over 150 lande og tillader kontantudtag på op til $2.000 om dagen.

Top  London Calling: Krypto-ETPs på Bitcoin og Ethereum styrmer nu på børsen i Storbritannien

Tilmeld dig Presalen af $FLY Token

Flyback ønsker at involvere fællesskabet i deres markedsføringsindsats og planlægger at gå offentligt, når $FLY-Token når 10 cent. Med et varieret distributionsprogram kan brugerne tjene provisioner uden at skulle rekruttere nogen. Derudover vil 30 % af omsætningen dagligt blive udbetalt til fællesskabet, hvilket har tiltrukket mange krypto-influencere til projektet.

For mere information om Flyback Solutions og deres $FLY-Token, kan du besøge deres officielle hjemmeside. Let’s fly into the Future!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button