Krypto News

FN anklager Nordkorea for omfattende cyberangreb med det formål at stjæle op til 3 milliarder dollars i kryptovaluta – Hvad drejer det sig om?

FN anklager Nordkorea for store cyberangreb

FN har anklaget Nordkorea for en række massive cyberangreb, der angiveligt havde til formål at stjæle op til 3 milliarder dollars i kryptovaluta. Angrebene fandt sted over en periode på fem år og var rettet mod finansielle institutioner og børser over hele verden.

Omfang af angrebene

Ifølge FN’s panel for sanktioner mod Nordkorea har landet gennemført en række sofistikerede cyberangreb med det formål at finansiere dets atom- og missilprogrammer. Angrebene har været rettet mod finansielle institutioner og børser i Asien, Europa og Nordamerika.

Stjålne midler skulle finansiere våbenprogrammer

Det anslås, at Nordkoreas cyberangreb har resulteret i et tab på op til 3 milliarder dollars i form af stjålet kryptovaluta. Disse midler skulle angiveligt finansiere landets omfattende atom- og missilprogrammer, der har været genstand for internationale sanktioner.

Reaktion fra Nordkorea

Nordkorea har benægtet alle anklager om cyberangreb og hævder, at de er en del af en ondsindet kampagne fra USA og dets allierede for at sværte landets ry. Landet har gentagne gange afvist at deltage i aktiviteter, der krænker internationale love og normer.

Konklusion

FN’s anklager mod Nordkorea for massive cyberangreb med det formål at stjæle kryptovaluta og finansiere dets våbenprogrammer har skabt stor bekymring internationalt. Det er en påmindelse om den stadigt voksende trussel fra cyberkriminalitet og behovet for globalt samarbejde for at bekæmpe denne trussel effektivt.

Top  Meme coins på fremmarch: Kom med på bølgen og opdag de stigende Ethereum-baserede kryptovalutaer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button