BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Forventninger til godkendelse af S-1-formularer for Spot Ethereum ETFs: Hvornår kan vi forvente handelsstarten?

Forventninger til godkendelse af Spot Ethereum ETFs

I kryptoverdenen har SEC’s godkendelse af Spot Ethereum ETFs skabt betydelig opmærksomhed. Nate Geraci, vært for ETF Prime Podcast, udtrykte for nylig optimisme og håbede på en godkendelse inden for de kommende uger.

I en artikel på X forklarede Geraci, at selvom ingen kan sige med sikkerhed, hvornår SEC vil godkende registreringserklæringerne for Spot Ethereum ETFs, forventer han, at det vil ske inden for de næste uger, maksimalt 2-3 måneder. Han antydede, at processen for Ethereum ETFs kan versere hurtigere på baggrund af den tidligere hurtige godkendelse af Bitcoin ETFs.

Expertudtalelser

Eric Balchunas, en ledende ETF-analytiker hos Bloomberg, har udtalt sig om Geracis forventninger og estimerede, at en godkendelse af Ethereum ETFs kunne finde sted omkring 4. juli 2024. Geraci tilsluttede sig dette synspunkt og mente, at dette var en rimelig tidsramme, selvom han personligt håbede på en hurtigere godkendelse. Trods disse optimistiske forudsigelser forbliver den nøjagtige tidsramme for lanceringen af Spot Ethereum ETFs uvis.

Bloomberg-analytikeren James Seyffart påpegede, at der er en afgørende forskel mellem en SEC-godkendelse og lanceringen af en ETF. Selvom 19b-4 ansøgningerne til otte Spot Ethereum ETFs blev godkendt den 23. maj, kan S-1 formularene, der er nødvendige for lanceringen, stadig vente på godkendelse i uger eller måneder. Seyffart påpegede desuden, at godkendelsen af 19b-4 og S-1 formularene ikke behøver at ske samtidig, som det var tilfældet med Bitcoin ETFs.

I forbindelse med godkendelsen af Spot Bitcoin ETFs var dialogen mellem myndigheder og ansøgere spredt ud over flere uger. På baggrund af dette er det stadig uklart, hvor lang tid der vil gå, før Spot Ethereum ETFs rent faktisk når markedet. Ikke desto mindre er eksperter som Geraci og Balchunas optimistiske med hensyn til muligheden for betydelige fremskridt i de kommende måneder.

Top  Lightning Network & Bitcoin ATM: Argentina klar til adaption?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button