BitcoinEthereumKrypto News

Fra Unfallchirurg til Finansmentor: Sådan har Juliane Boll opbygget et næsten seks-cifret investeringsdepot

Juliane Boll: Fra Unfallchirurgin til Finanzmentorin

Juliane Boll, en tidligere Unfallchirurg, har skiftet karrierevej og er nu en succesrig finansmentor. På 34 år har hun opbygget en formue på næsten seks cifre gennem investeringer. Hendes mål er at opnå økonomisk frihed inden hendes 45-års fødselsdag, hvor hun planlægger at bruge deres ekspertise som læge i mindre velhavende lande.

Boll begyndte at investere i 2019, da hun stadig arbejdede som læge. Hendes interesse for investeringer blev vakt under en samtale med en ven, der fortalte hende om kryptomarkedet. Efter at have læst bøger, taget kurser og rådført sig med erfarne investorer, tog Boll skridtet ind i investeringsverdenen.

Hun startede med at investere i kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, efterfulgt af ETF’er og obligationer. Selvom hun har aktier som Tesla, Apple og Volkswagen i sit depot, foretrækker Boll at investere i ETF’er frem for enkelte aktier. Hun undgår gerne at bruge for meget tid på at analysere enkeltaktier og foretrækker derfor at udvælge passende ETF’er.

Boll har diversificeret sit porteføljeværdi på omkring 95.000 euro ved at investere i ti forskellige ETF’er, der dækker aktiemarkeder og statsobligationer. Hendes tilgang til investering er at investere smart og effektivt ved at vælge de rigtige ETF’er, hvilket sparer hende tid og hjælper med at opnå hendes økonomiske mål.

Juliane Boll er et eksempel på en succesfuld karriereændring fra medicin til økonomisk rådgivning gennem investeringer. Hendes historie viser, hvordan man med omhyggelig planlægning og diversificering af investeringer kan opnå økonomisk frihed og skabe en positiv indflydelse i verden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button