BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Franklin Templeton og Cathie Wood udfordrer SEC’s skepsis over for Ethereum ETF’er

I et nyligt podcast-interview med “Take On the Week” hos Wall Street Journal, udtrykte Cathie Wood, grundlæggeren af ARK Investment Management, sin skepsis over for Securities and Exchange Commission’s (SEC) vilje til at godkende børsnoterede spotfonde (ETF’er) for andre kryptokurver end Bitcoin og Ethereum. Denne stemning opstår midt i en strøm af ansøgninger fra forskellige formueforvaltningsselskaber, der ansøger om godkendelse af deres krypto-ETF’er, hvilket understreger den stigende interesse for kryptoinvesteringer.

Franklin Templeton på Ethereum ETF-området

På baggrund af denne skepsis gjorde Franklin Templeton overskrifter, da de ansøgte hos SEC om at lancere en spot-Ethereum ETF med navnet “Franklin Ethereum ETF”, som skal noteres på Chicago Board Options Exchange. Dette skridt fra Franklin Templeton, en formueforvalter med en forvaltet formue på 1,5 billioner dollars, understreger dog branchens optimisme med hensyn til Ethereum ETF’ens potentiale for ekstra indtægter, en strategi der afspejler de seneste ansøgninger fra ARK 21Shares. Franklin Templeton slutter sig til en liste af anerkendte virksomheder, herunder BlackRock, Fidelity og Grayscale, der alle kæmper om en del af krypto-ETF-markedet.

Trods begejstringen har SEC endnu ikke godkendt spot-Ethereum ETF’er, hvor beslutninger om ansøgninger bl.a. fra Grayscale og BlackRock er blevet udsat. Disse forsinkelser understreger de regulatoriske barrierer, som den bredere accept af kryptovalutaer står over for i traditionelle investeringsinstrumenter.

Markedsdynamik og regulatoriske barrierer

Der har været betydelig aktivitet på krypto-ETF-markedet, hvor flere virksomheder i januar 2024 lancerede spot-Bitcoin ETF’er. Blandt disse havde Franklin Templetons Bitcoin ETF svært ved at tiltrække investeringer og nåede i begyndelsen af februar kun 77 millioner dollars, i skarp kontrast til iShares-Bitcoin og Fidelity’s Wise Origin Bitcoin Fund, der oplevede betydelige tilstrømninger.

Top  Standard Chartered Bank Prognose: Ethereum-Preis könnte auf über 8.000 US-Dollar steigen

I samarbejde med krypto-asset-manager 21Shares er Cathie Woods ARK Investment Management blandt kandidaterne, der ønsker at lancere den første amerikanske ETF med Ether. Mens SEC-formand Gary Gensler klart har kategoriseret Bitcoin som en vare, er hans holdning til Ethereum mindre afklaret. Med en mulig godkendelse af en spot-Ethereum ETF ser nogle analytikere Ether-ETF’en som en indgang til ETF’er, der holder andre digitale tokens, på trods af SEC’s hidtil forsigtige tilgang.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button