AltcoinsKrypto News

Frontrunners for US Presidency Favor Central Bank Digital Currency, but Attitude towards Bitcoin Remains Divided

Grayscale: Næste præsident vil støtte udviklingen af ​​centralbankdigital valuta (CBDC)

Crypto asset manager Grayscale mener, at den næste præsident i USA vil støtte udviklingen og implementeringen af en centralbankdigital valuta (CBDC).

I en nylig blogindlæg argumenterede Grayscale for, at de nuværende frontrunnere i begge politiske partier har givet udtryk for deres positive holdning til CBDC’er.

Virksomheden påpegede, at både Joe Biden og Donald Trump, der i øjeblikket fører i 2024-præsidentafstemningen inden for deres respektive partier, har givet udtryk for deres vilje til at udforske CBDC’er.

Mens de to kandidater ser ud til at være enige om CBDC’er, er deres holdning til Bitcoin mindre entusiastisk.

Trump har offentligt omtalt Bitcoin som en “svindel” og tweetede berømt engang, at han “ikke er fan af bitcoin og andre kryptovalutaer, som ikke er penge og hvis værdi er meget volatil og baseret på tomme luft”.

På samme måde kan Bidens holdning udledes af hans støtte til en 30% skat på Bitcoin-minedrift, hvilket kunne have haft dårlige konsekvenser for minedriftsindustrien i USA.

Grayscale gav ikke yderligere kommentarer til Trumps generelle holdning til krypto og digitale aktiver, selvom det noterede hans åbenlyse favorisering af ikke-fungible tokens (NFT’er).

Som tidligere rapporteret har Trump hidtil lanceret og solgt to NFT-samlinger.

Imidlertid kan der findes bevis på Bidens generelle støtte til digitale aktiver i hans “Executive Order on Ensuring Responsible Development of Digital Assets”.

Ikke desto mindre udtrykte Economic Report of the President 2023, et andet dokument fra Det Hvide Hus, ikke den samme entusiasme for kryptovalutaer.

Top  Rugpull sænker stemningen i Avalanche-netværket: Senderprojekt mistænkes for svindel og mangel på transparens

Krypto-venlige kandidater er også til stede

Der er også nogle krypto-venlige kandidater, herunder Robert Kennedy Jr. og Ron DeSantis, der i øjeblikket ligger som nummer to i deres respektive partier.

For nylig afslørede Kennedy, at han har købt to Bitcoins (BTC) til hver af sine syv børn.

Dette skete, efter at han populært støttede Bitcoin under Miami Bitcoin Conference, der blev afholdt fra den 18. til den 20. maj i år.

Han omtalte kryptovalutaen som en “øvelse i demokrati” under sin godt modtagne åbningstale ved arrangementet og kaldte Bitcoin en “befæstning” mod “statslig og erhvervsmæssig ekspansion og indtrængen” på det tidspunkt.

“Som præsident vil jeg sikre, at din ret til at holde og bruge Bitcoin er ukrænkelig.”

Bemærkelsesværdigt har både Kennedy og DeSantis også givet udtryk for deres modstand mod CBDC’er.

I maj underskrev DeSantis en lov, der forbyder CBDC’er i staten, og som forbyder brugen af CBDC’er udstedt af andre regeringer og opfordrer til, at andre stater bruger deres kommercielle koder til at indføre lignende forbud.

I mellemtiden er der også flere pro-krypto-kandidater blandt de republikanske kandidater.

Vivek Ramaswamy, der ifølge Grayscale estimeres at have en støtte på 7% sammenlignet med Trumps 63%, anses også for at være pro-Bitcoin og anti-CBDC.

Derudover er republikanske borgmester i Miami, Francis Suarez, der er kendt for sin stærke støtte til kryptoteknologi, blevet kaldt den mest passionerede krypto-talsmand blandt alle kandidaterne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button