AltcoinsKrypto News

FTX-hovedpersoner brugte virksomhedens midler til personlig gevinst før kryptobørsens sammenbrud

FTX-topledere brugte virksomhedens midler i personligt øjemed, viser dokumenter

FTX-debitorer har offentliggjort en række regnskabsoplysninger, der viser, at topledere udnyttede virksomhedens midler til deres egen fordel kort før cryptocurrency-børsen kollapsede.

I en nylig retslig indgivelse til United States Bankruptcy Court for the District of Delaware har FTX-debitorer belyst betalinger og ejendomsoverdragelser, der direkte gavnede topledere hos FTX og Alameda Research.

En bemærkelsesværdig transaktion, der fremhæves i indgivelsen, er en betaling på 2,51 millioner dollars, der blev foretaget fra FTX til “American Yacht Group” i marts 2022, hvilket direkte kom Alameda Research’s tidligere medansvarlige, Sam Trabucco, til gode.

Flere måneder senere bekræftede Trabucco sin ejendomsret til en båd i en tweet fra august 2022, hvor han annoncerede sin opsigelse fra virksomheden.

Caroline Ellison, Trabuccos tidligere medansvarlige hos Alameda, reagerede på tweetet og udtrykte sine gode ønsker og håb om, at han ville nyde mere tid på sin nye båd.

Finansopgørelserne afslørede også kontantbetalinger til FTX-executives, herunder Sam Bankman-Fried, Gary Wang, Nishad Singh, Darren Wong og Constance Wang, i de tolv måneder op til kollapset.

Det er vigtigt at bemærke, at disse oplysninger kun vedrører fiat-valuta, og der findes kun begrænset information om krypto-transaktioner.

Indgivelsen præciserer, at ikke alle overførsler af kryptocurrency eller andre digitale aktiver er inkluderet i opgørelserne.

“Der er i øjeblikket ikke inkluderet alle overførsler af kryptocurrency, andre digitale aktiver eller andre aktiver,” står der.

En anden væsentlig oplysning i indgivelsen er købet af Robinhood-aktier af FTX-medstifter Gary Wang og CEO Sam Bankman-Fried.

Top  Dommer i USA godkender forlig i Robinhood-sag om krypto-handelsappen's henvis-en-ven program

I april 2022 erhvervede de Robinhood-aktier til en værdi af 35.185.242 dollars, efterfulgt af yderligere 19,45 millioner dollars i maj 2022.

Bankman-Fried havde en ejerandel på 90%, mens Wang havde de resterende 10% via deres firma, Emergent Fidelity Technologies.

I januar beslaglagde det amerikanske justitsministerium aktierne tilhørende Bankman-Fried og Wang.

Bankman-Fried står over for nye anklager efter fængslingen

Bankman-Fried står over for nye anklager fra Justitsministeriet, herunder underslæb af kundemidler.

Ifølge en anklage, der blev indgivet sidste måned, er den faldne kryptoboss anklaget for at have misbrugt og underslået kundeindskud fra FTX og brugt stjålne midler til at foretage politiske kampagnebidrag på over 100 millioner dollars forud for de amerikanske mellemlangstidsvalg i 2022.

Justitsministeriet hævder også, at Bankman-Fried misbrugte og underslog FTX’s kundeindskud og brugte midlerne til personlig berigelse, politiske donationer og til at dække Alamedas driftsomkostninger.

De nye anklager kom, efter at Bankman-Fried, der oprindeligt blev løsladt mod en kaution på 250 millioner dollars, blev sendt tilbage i fængsel i august, efter at have forsøgt at kontakte et vidne og lækket et andet vidnes dagbog til medierne.

For nylig bad hans advokater om midlertidig løsladelse fra fængslet for at arbejde sammen med hans advokater i det føderale retsbygning i Manhattan.

Dommer Lewis Kaplan fra Southern District of New York afslog dog at give løsladelsen under en høring sidste uge.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button