BitcoinKrypto News

Galaxy Digital præsenterer stærke resultater for første kvartal og forudser politisk splittelse i kryptosektoren

Galaxy Digital præsterer stærke resultater i første kvartal

Krypto-Schwergewicht Galaxy Digital har netop offentliggjort imponerende tal for første kvartal. Virksomheden kunne præsentere en nettogevinst på 422 millioner dollars, hvilket er en stigning på 40 procent. Dette skyldes primært nye rekordresultater inden for minedrift og forvaltningsgebyrer. Det administrerede kapital steg med imponerende 50 procent i forhold til det foregående kvartal og er nu på 7,8 milliarder dollars.

CEO Mike Novogratz forudser konsolidering af Bitcoin indtil præsidentvalget

Under den seneste earnings call udtalte CEO Mike Novogratz en spændende prognose angående Bitcoin. Han mener, at Bitcoin befinder sig i en konsolideringsfase, som potentielt kan vare frem til præsidentvalget i USA i november. Han sætter en prisrange for BTC mellem 55.000 og 75.000 dollars, medmindre Federal Reserve begynder at sænke renten på grund af en afmatning i økonomien, eller valget er overstået. Novogratz påpeger desuden, at krypto fortsat vil være politiseret, indtil en anti-holdning ændres.

Skal krypto fortsætte med at skabe splittelser?

Novogratz mener, at præsidentvalget i 2024 kan bringe klarhed i krypto-reguleringslandskabet, efter at sektoren nylig er blevet genstand for politisk debat mellem Demokrater og Republikanere. For at kryptoindustrien kan trives, er der brug for bipartisan støtte. Han noterer sig, at nogle Demokrater har magten i Senatets bankudvalg og påpeger vigtigheden af samarbejde mellem begge partier for branchen.

Konklusion

Galaxy Digital står over for udfordringer i form af politisk usikkerhed, men Novogratz forbliver optimistisk. Han påpeger behovet for regulativ klarhed for at forhindre yderligere skader på kryptosektoren i USA. Med en potentiel afstemning i Senatet som en indikator for ændrede holdninger, er der håb om en lysere fremtid for kryptoindustrien i det politiske landskab.

Top  Kryptowährungen steigen auf neue Jahreshochs, während die "Magnificent Seven" einbrechen: Entkoppeln sich Bitcoin und Co. von Tech-Aktien?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button