BitcoinKrypto News

Galaxy Digital überweist 1,652 BTC im Wert von 89.9 Millionen US-Dollar an Coinbase Prime: Krypto-Community in Aufruhr

Lookonchain meddeler, at Galaxy Digital har overført en betydelig mængde BTC til Coinbase Prime

Galaxy Digital, ledet af den kendte Bitcoin-tilhænger og tidligere Goldman Sachs-partner Mike Novogratz, har foretaget fire store overførsler med en samlet værdi på 1,652 BTC, svarende til cirka 89.9 millioner dollars. Denne transfer har skabt stor opmærksomhed i kryptovaluta-samfundet, hvor mange kryptoentusiaster har udtrykt bekymring over salget på sociale medier.

Bitcoin oplevede en nedadgående tendens i september og faldt under 53.000 dollars, hvilket blev fulgt af de fleste altcoins. Trods denne seneste korrektion er mange analytikere stadig optimistiske med hensyn til en kommende opadgående tendens, og forventer en genopretning efter Feds rentenedsættelse. Et yderligere vigtigt element, der kunne drive denne opgang, vil være udfaldet af de amerikanske valg.

Mike Novogratz er en af de personer, der har et langsigtet optimistisk syn på Bitcoin, og kryptofirmaets strategi er et bevis herpå.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  SEC reicht Klage gegen Kryptobörse Kraken ein: Kundengelder unrechtmäßig verwendet und Wertpapiere nicht registriert

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button