Krypto News

GameStop henter 2,14 milliarder dollars i aktieudbud: Meme-aktien stiger med dobbeltcifret kursvækst

GameStop har afsluttet et “På-markedet” aktieudbydningsprogram og formået at indsamle næsten 2,14 milliarder dollars. Den populære “meme-aktie” reagerede positivt på nyheden med endnu en stigning i kursen.

GameStop beendet ATM-Aktienprogramm

GameStop har afsluttet en aktieemission kaldet “At-the-market”. Ifølge en pressemeddelelse har spilforhandleren opnået en bruttofortjeneste på ca. 2,137 milliarder dollars før provisioner og omkostninger. GameStop indsendte tidligere en prospekttilføjelse til den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC den 7. juni for at kunne tilbyde og sælge op til 75 millioner af sine stamaktier. Virksomheden hævder nu at have solgt den maksimale mængde af 75 millioner aktier gennem ATM-programmet til en gennemsnitlig salgspris på ca. 28,50 dollars pr. aktie. GameStop har til hensigt at bruge nettogevinsten fra ATM-programmet til generelle formål, herunder mulige opkøb og investeringer. I maj havde videospilforhandleren allerede indsamlet over 933 millioner dollars gennem salget af 45 millioner aktier.

GameStop-Aktie med Kurssprung

Efter afslutningen af aktieemissionen steg GameStop-aktien i handlen tirsdag på NYSE indledningsvist med næsten 25 procent, og ved markeds lukning var stigningen på 22,79 procent til 30,49 dollars pr. aktie. Dog faldt aktien med 2,26 procent i eftermarkedet. GameStop-aktien, som er midtpunktet for meme-fænomenet, fortsætter med at tiltrække opmærksomhed på markedet.

Top  Nye Bullrun på vej? Bitcoin-pionerer og multimillionærer forudsiger en stigende markedstendens

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button