BitcoinKrypto News

GBTC-Abflüsse nehmen ab, aber Analysten warnen vor möglicher schwerer Phase: Aktueller Bitcoin-Preis und Ausblick

Bitcoin-ETF’er mindsker salgspresset på Bitcoin, ifølge JPMorgan-analyse

GBTC-Abfløb falder, men…

Den seneste analyse fra JPMorgan viser, at salgspresset på Bitcoin er aftaget efter godkendelsen af Spot-Bitcoin-ETF’er. Dette kommer til udtryk gennem faldet i GBTC-Abfløb, hvilket tyder på, at forventede gevinster allerede er realiseret.

Am 24. januar blev GBTC-Abfløbene registreret til 425 millioner dollars, hvilket er det laveste niveau siden lanceringen. Dette antyder en nedadgående tendens i abfløbene. Den 25. januar fortsatte GBTC-Abfløbene med at falde, samtidig med at andre ETF’er også oplevede en tilbagegang i tilstrømningen.

Analyst advarer om mulig hård periode

JPMorgan har rapporteret, at GBTC hidtil har oplevet abfløb på 4,3 milliarder dollars, hvilket overstiger analytikernes forventning 3 milliarder dollars. Alligevel mener banken, at den svære periode for Bitcoin som følge af GBTC-blødningen muligvis er overstået.

Aktuel Bitcoin-pris og fremtidsudsigter

Bitcoin-prisen har ligget omkring 39.800 dollars, mens køberne kæmper for at genindtage det 40.000 dollars niveau. Det nuværende prisniveau viser, at BTC er faldet med næsten 20 %, siden den brød igennem de højdepunkter på 49.000 dollars.

Generelt viser JPMorgans analyse, at salgspresset på Bitcoin muligvis mindskes som følge af en nedadgående tendens i GBTC-abfløbene. Ikke desto mindre er udviklingen i Bitcoin-prisen stadig værd at følge tæt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Halving: Hvad kan vi forvente os i fremtiden?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button