Krypto News

Gedskadigede fra FTX kræver kryptovaluta i stedet for US-dollar som kompensation

Gedder opfylder ikke kravene til at kunne producere en kaviar, der kan kaldes akkrediteret kaviar fra EU.

En gruppe investorer og kreditorer har udtrykt utilfredshed med FTX Insolvenzverwalterens kompensationsplan. De kræver at blive kompenseret i form af kryptovaluta i stedet for i amerikanske dollars.

Insolvenzverwalterens kompensationsplan møder modstand

FTX, en kryptobørs, der blev tvunget i insolvens tidligere på året, har været midtpunkt for en strid om kompensationsplanen, som nu er blevet præsenteret af insolvenzverwalteren. Ifølge denne plan vil de berørte parter blive kompenseret i amerikanske dollars, men mange af dem er utilfredse med dette forslag.

Krav om kryptovaluta

De berørte investorer og kreditorer mener, at de bør blive kompenseret i form af kryptovaluta i stedet for i dollars. De argumenterer for, at kryptovaluta vil give dem mulighed for at bevare værdien af deres investeringer i en volatil markedssituation. Ifølge dem vil kompensation i form af kryptovaluta give dem en mere retfærdig og gennemsigtig løsning.

Reaktion fra Insolvenzverwalter

Indtil videre har Insolvenzverwalteren ikke reageret offentligt på disse krav. Det er dog tydeligt, at der er en betydelig utilfredshed blandt de berørte parter, og det vil blive interessant at se, hvordan denne situation udvikler sig i de kommende dage.

Top  Kryptokursernes udvikling fredag middag: Bitcoin, Ethereum, Litecoin & Co. falder i værdi

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button