Krypto NewsRegulierung

Gemini anklager Digital Currency Group (DCG) for bedragerisk adfærd i forbindelse med tilbagebetaling af kryptokredit.

Gemini anklager DCG for bedrageriske taktikker i forbindelse med Genesis-konkursen

Gemini, en børs for digitale aktiver, har anklaget den risikovillige kapitalfirma, Digital Currency Group (DCG), for at anvende bedrageriske taktikker for at undslippe deres forpligtelser over for kreditorerne i deres krypto-kreditdattervirksomhed, Genesis.

Klagen blev indgivet i juli, efter at Genesis gik konkurs og skyldte Gemini Earn-brugerne omkring 735 millioner dollars i kryptovalutaværdier.

DCG fremsatte den 13. september et forslag, der sigtede mod at hjælpe usikrede kreditorer, herunder Gemini Earn-brugere, med at få en væsentlig del af deres penge tilbage. Forslaget hævdede, at usikrede kreditorer kunne få 70-90% af deres investeringer tilbage, hvoraf en betydelig del skulle investeres i digitale valutaer. Gemini Earn-brugere ville anslået få 95% til 110% af deres krav tilbage.

Gemini har dog kaldt disse foreslåede tilbagebetalingsrater vildledende og bedrageriske. De argumenterer for, at den nuværende “principaftale” er langt fra det, Gemini-långivere faktisk ville modtage i værdi.

På den anden side hævder Genesis, at DCG forsøger at betale Gemini-långiverne for lidt i det foreslåede arrangement, så firmaet kan nøjes med mindre end det skyldige beløb. Gemini påstår, at DCG’s seneste udtalelser er en del af en kampagne, der sigter mod at føre långiverne, især Gemini-långiverne, på vildspor for at undgå ansvar for den skade, der er sket.

Kryptokreditgeberes og kreditorglæberes spændinger

Det fortsatte sammenstød viser spændingerne mellem kryptokreditgebere og deres kreditorer samt udfordringerne ved at løse komplekse finansielle tvister inden for kryptoområdet.

Genopretning af brøkdele af renter og afdrag over en periode på syv år fra en risikobetonet modpart er ikke det samme som at modtage fuld kontant og digitale aktiver, som Genesis skylder Gemini-långiverne i dag.

Top  Dogecoin Prognose: Vil DOGE-Prisen stige med Elon Musks integration af Dogecoin på X-platformen?

Konklusion

Denne konflikt understreger de spændinger, der eksisterer mellem kryptokreditgebere og deres kreditorer samt de udfordringer, der er forbundet med at løse komplekse finansielle tvister inden for kryptoindustrien. Det er vigtigt for de involverede parter at nå til en retfærdig og gennemsigtig løsning, der tager hensyn til både långivernes og Genesis’ interesser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button