BitcoinKrypto News

Gemini und Genesis erstatten 2 Milliarden Dollar an Kryptowährungen an Kunden – Rendite von 242%

Komplet tilbagebetaling til Gemini Earn-kunder efter Genesis-konkurs

Gemini, sammen med den bankrotte krypto-kreditudbyder Genesis, har annonceret en fuldstændig tilbagebetaling til deres 232.000 private kunder, der deltog i Gemini Earn-programmet. Denne tilbagebetaling inkluderer mere end 2 milliarder dollars i kryptoaktiver, der har været låst siden januar 2023.

En imponerende tilbagebetaling

Genesis, der formåede at undgå at likvidere kryptoaktiver efter markedets kollaps i 2022, har formået at returnere kryptovaluta til deres kunder i stedet for at udbetale dem i kontanter. Dette har resulteret i en imponerende afkast på 242% for kunderne.

Kunderne drager fordel af Bitcoin-stigning

Kunder, der tidligere havde lånt Bitcoin gennem Genesis, modtager nu en tilbagebetaling i form af Bitcoin, der har oplevet en dramatisk stigning i værdi siden konkursen. Prisen på Bitcoin er mere end tredoblet siden januar 2023 og ligger nu over $67.000.

En taknemmelig erklæring fra Gemini

Cameron Winklevoss, medstifter af Gemini, udtrykker sin begejstring over at opnå denne genopretning for kunderne. Han takker samtidig kunderne for deres tålmodighed og støtte i løbet af denne langvarige proces.

Returforanstaltninger og retssager

Gemini har sikret, at ca. 97% af tilbagebetalingen vil blive modtaget øjeblikkeligt, mens resten vil blive udbetalt inden for 12 måneder. Derudover har der været retssager relateret til Gemini Earn-programmet, hvor New Yorks Generaladvokat Letitia James har anklaget Genesis, Gemini og Digital Currency Group for svig.

Konklusion

Trods udfordringerne har Gemini formået at sikre en fuldstændig tilbagebetaling til deres kunder i samarbejde med Genesis. Denne bedrift markerer en positiv vending for kunder, der har været berørt af konkursen og ventet længe på deres investeringer.

Top  Wale erbeuten Ethereum im Wert von 64 Millionen Dollar: Experten warnen vor Marktmanipulation im Kryptowährungsmarkt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button