BitcoinKrypto News

Gemini und Genesis erstatten 2 Milliarden Dollar an Kryptowährungen an Kunden – Rendite von 242%

Komplet tilbagebetaling til Gemini Earn-kunder efter Genesis-konkurs

Gemini, sammen med den bankrotte krypto-kreditudbyder Genesis, har annonceret en fuldstændig tilbagebetaling til deres 232.000 private kunder, der deltog i Gemini Earn-programmet. Denne tilbagebetaling inkluderer mere end 2 milliarder dollars i kryptoaktiver, der har været låst siden januar 2023.

En imponerende tilbagebetaling

Genesis, der formåede at undgå at likvidere kryptoaktiver efter markedets kollaps i 2022, har formået at returnere kryptovaluta til deres kunder i stedet for at udbetale dem i kontanter. Dette har resulteret i en imponerende afkast på 242% for kunderne.

Kunderne drager fordel af Bitcoin-stigning

Kunder, der tidligere havde lånt Bitcoin gennem Genesis, modtager nu en tilbagebetaling i form af Bitcoin, der har oplevet en dramatisk stigning i værdi siden konkursen. Prisen på Bitcoin er mere end tredoblet siden januar 2023 og ligger nu over $67.000.

En taknemmelig erklæring fra Gemini

Cameron Winklevoss, medstifter af Gemini, udtrykker sin begejstring over at opnå denne genopretning for kunderne. Han takker samtidig kunderne for deres tålmodighed og støtte i løbet af denne langvarige proces.

Returforanstaltninger og retssager

Gemini har sikret, at ca. 97% af tilbagebetalingen vil blive modtaget øjeblikkeligt, mens resten vil blive udbetalt inden for 12 måneder. Derudover har der været retssager relateret til Gemini Earn-programmet, hvor New Yorks Generaladvokat Letitia James har anklaget Genesis, Gemini og Digital Currency Group for svig.

Konklusion

Trods udfordringerne har Gemini formået at sikre en fuldstændig tilbagebetaling til deres kunder i samarbejde med Genesis. Denne bedrift markerer en positiv vending for kunder, der har været berørt af konkursen og ventet længe på deres investeringer.

Top  Krakket af CurveDAO-grundlæggeren og CRV's nedtur: Er kryptoindustrien modne til modgang?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button