BitcoinKrypto News

Genslers fokus på det amerikanske treasury-marked og status for spot-Bitcoin-ETF’er

Genslers fokus på Treasury-markedet

Gensler har valgt at fremhæve den enorme betydning af det 26 billioner dollars store Treasury-marked, når det kommer til forskellige Spot-Bitcoin-ETF-ansøgninger. Han påpegede markedets centrale rolle på de amerikanske kapitalmarkeder, dets funktion i forhold til finansiering af regeringen, implementering af den amerikanske centralbanks pengepolitik og opretholdelse af den globale dominans af den amerikanske dollar.

Derudover har Gensler givet udtryk for bekymring vedrørende compliance- spørgsmål på kryptomarkedet, som går ud over værdipapirlovgivningen og omfatter en række andre regulatoriske forhold.

Fremgang med Spot-Bitcoin-ETF’er

Til trods for Genslers forbehold over for kryptovalutaer, undersøger SEC under hans lederskab aktivt mere end et dusin ansøgninger fra kendte formueforvaltningsselskaber som BlackRock og Fidelity. Disse ansøgninger sigter mod at lancere den første Spot-Bitcoin-fond i landet. Gensler beskrev revisionsprocessen som “afprøvet” og inkluderer grundige undersøgelser og møder med potentielle udstedere for at drøfte tekniske detaljer, herunder foreslåede tilbagetrækningsprocesser.

Kryptomarkedet, især Bitcoin, har vist betydelige bevægelser i forventning om SEC’s afgørelse. Bitcoin, den største kryptovaluta efter markedsandel, udgør en betydelig del af det samlede kryptomarked, der nærmer sig en værdiansættelse på 1,7 billioner dollars. Seneste tendenser har vist en stigning i værdien af Bitcoin, med en markant stigning på 4,1% på en enkelt dag. Dette understreger markedets følsomhed over for regulatoriske udviklinger.

Afslutningsvis, selvom SEC aktivt undersøger Spot-Bitcoin-ETF’er, viser Genslers seneste udtalelser tydeligt fokusset hos agenturet på traditionelle finansmarkeder og deres forsigtige tilgang til den hurtigt udviklende kryptovalutasektor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Altcoins står klar til at tage en ny opsving – Analytikere forudsiger nye højdepunkter i fjerde kvartal 2024

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button