AltcoinsKrypto News

Gleen sikrer $4,9 millioner i finansiering til udvikling af chatbot-tjeneste

Gleen: Californisk chatbot-service modtager $4,9 mio. i finansiering

Gleen, en chatbot-service baseret i Californien, har sikret sig $4,9 mio. i finansiering i en overtegnet runde.

Virksomheden, som skaber bølger på det overfyldte marked for chatbot-services til Discord og Slack, tiltrak investorer både fra den traditionelle softwareindustri og den voksende kryptosfære, ifølge en rapport fra TechCrunch.

Institutionelle investorer inkluderer Slow Ventures, 6th Man Ventures, South Park Commons, Spartan Group og CoinShares, mens bemærkelsesværdige business angels inkluderer Anatoly Yakovenko, medstifter af Solana (SOL), og Mike Derezin, tidligere COO for Chainlink (LINK).

Målrettet mod tekniske fællesskaber

Gleen, grundlagt af veteraner fra Microsoft og LinkedIn, sigter specifikt mod tekniske fællesskaber som blockchain-infrastrukturkanaler på Discord.

Virksomheden har til hensigt at bruge den nyligt sikrede finansiering til yderligere at udvikle sit produkt med fokus på at adressere et kritisk problem i store sprogmodeller i dag: hallucination.

Bekæmpelse af hallucination

Hallucination opstår, når kunstig intelligens genererer falske oplysninger, men præsenterer dem med selvtillid.

Dette kan være særligt skadeligt i diskussioner om esoteriske emner, da deltagerne kan blive vildledt og træffe beslutninger baseret på falske, men insisterende svar.

Gleen CEO Ashu Dubey sagde: “Hvis nogen siger, at prisen på Uniswap [tokenet for den decentraliserede krypto-børs af samme navn] stiger til $200, kan det være en massiv manipulation af markedet.”

Gleen har udviklet sin egen proprietære machine learning-layer for at bekæmpe hallucination på en mere effektiv måde.

Gleen’s teknologiske fokus

Dubey hævdede, at mange eksisterende chatbots simpelthen er “indpakninger” af ChatGPT og andre store sprogmodeller.

Top  Kryptovaluta SUI Network's TVL når All-Time-High på 897,61 Mio. $

Disse chatbots leverer svar, der sandsynligvis er genereret ved at kalde OpenAI API’en, hvilket ikke effektivt håndterer problemet med hallucination.

I modsætning hertil har Gleen udviklet sin egen proprietære machine learning-layer, der trækker på virksomhedens viden.

Denne layer checker svar genereret af store sprogmodeller for at undgå hallucination.

Gleen’s teknologiske stack fokuserer primært på dataopbevaring, -hentning og generering af præcise svar baseret på domænekendskab, hvor store sprogmodeller udgør mindre end 20% af stacken.

Gleen’s model er blevet trænet på 100.000 par spørgsmål og svar, og virksomhedens hemmelige ingrediens ligger i dens proprietære søgealgoritme.

Gleen’s system lærer domænekendskab ved at udtrække data fra sin videnbase, fora og diskussioner på platforme som Slack og Discord.

Dets evne til at abstrahere information uden at være afhængig af klare dokumenter anses for at være en af startup’ens styrker.

Fokus på supportmarkedet

Selvom Gleen oprindeligt leverede sin Discord chatbot til Web3-kunder, genererer det nu flere indtægter fra ikke-kryptobrugere.

Virksomheden, der i øjeblikket drives af en otte mand stærk medarbejderstab, betjener over 10 kunder, der betaler baseret på antallet af samtaler genereret for chatten.

Dubey sagde, at supportmarkedet kan være værd $10 mia., og tilføjede, at Gleen sigter mod at udvide sin rækkevidde til mellemstore virksomheder.

På lang sigt stræber virksomheden efter at blive “industriagnostisk” og levere løsninger til kundeservice på tværs af virksomheder i alle størrelser.

Dubey sagde: “Selvom vi vil have et salgsteam, vil indgående salg fortsat være vores største kanal. Det er også meget defensibelt fremover.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button