Krypto News

Globale IT-Panne: Flughäfen und Krankenhäuser weltweit betroffen – Ursache und Folgen noch unklar

Oversigt over massive IT-problemer verden over

Efter en omfattende IT-fejl, der påvirkede flyselskaber, hospitaler og tv-stationer verden over, begynder situationen at normalisere sig i flere lande. Flere flyselskaber i USA og Asien meddelte, at de havde genoptaget deres drift. Også i Berlin forløb håndteringen af flyafgange “gnidningsfrit”, ifølge en talsmand for BER.

En højtstående regeringsrepræsentant i USA meddelte, at flytrafikken “er genoptaget i hele landet, selvom der stadig er knaphed”. Årsagen til fejlen var ifølge den amerikanske cybersikkerhedsfirma Crowdstrike en fejlagtig opdatering af deres virusbeskyttelsesprogram Falcon.

Crowdstrike meddelte, at de havde fundet en løsning på problemet. Virksomhedens direktør, George Kurtz, undskyldte personligt over for alle berørte parter. Ifølge eksperter inden for cyber-sikkerhed blev den fejlagtige opdatering ikke tilstrækkeligt testet, før den blev frigivet til kunderne.

Omfattende konsekvenser af IT-problemerne

IT-problemerne fik enorme konsekvenser verden over, som resulterede i aflyste flyafgange, udskudte operationer på hospitaler og nedbrudte tv-sendinger. Selv finansmarkederne oplevede begrænsninger i handlen som følge af fejlen. Det fulde omfang af konsekvenserne er endnu ikke kendt.

Både flyselskaber, hospitaler og medieorganisationer var påvirket af problemerne. Endda finansmarkeder og supermarkeders kassasystemer led under fejlen. Konsekvenserne af den globale tekniske fejl for økonomien er stadig uklar, og eksperter frygter omfattende økonomiske tab, hvis situationen ikke hurtigt bringes under kontrol.

Møde i de kommende dage for at analysere og lære af situationen

Den kommercielle og økonomiske sektorer påvirkedes i stor grad af fejlen, hvilket førte til forsinkelser, aflyste operationer og nedbrudte systemer. Det Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik (BSI) vil undersøge årsagerne nærmere og træffe foranstaltninger for at forhindre lignende tilfælde i fremtiden. En evaluering af de aktuelle konsekvenser af størmelsen vil finde sted, efterfulgt af en analyse for at mindske risikoen for fremtidige IT-nedbrud.

Top  Er solo-mining af Bitcoin stadig en rentabel mulighed i Tyskland?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button