BitcoinKrypto News

Grayscale-GBTC-Exodus: Krypto-Asset-Manager plant Verkauf von Milliarden Dollar wertvolle Aktien

Der weltgrößte Krypto-Asset-Manager planlægger at fortsætte med at sælge aktier i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) og den underliggende aktiver på grund af udbetalinger på grund af lanceringen af konkurrerende børsnoterede spot-bitcoin-fonde.

Greyscale-GBTC-Exodus

Branchefolk forventer, at en masse konkursboet planlægger at sælge GBTC-aktier til en værdi af flere milliarder dollars. FTX har allerede solgt GBTC-aktier til en værdi af næsten 1 milliard dollars, hvilket har ført til, at krypto-selskabets andel af Grayscale er faldet til nul. Derudover planlægger den fallerede krypto-udlåner Genesis at sælge cirka 36 millioner GBTC-aktier til en værdi af omkring 1,5 milliarder dollars. En del af disse aktier blev købt af Three Arrows Capital, mens andre blev brugt som sikkerhed for Gemini Earn-programmet. Dette førte til, at både Genesis og Gemini blev sagsøgt af SEC for påstået salg af ikke-registrerede værdipapirer.

Det forventes, at Genesis snart kan sælge op til 67 millioner GBTC-aktier til en værdi af næsten 3 milliarder dollars. Imidlertid vil kreditorerne blive betalt i BTC, hvilket mindsker det direkte salgstryk.

Seneste oplysninger om Bitcoin-ETF-strømme

Salget af Grayscale aftog mod slutningen af sidste uge, men er steget igen. Ifølge Farside registrerede virksomheden en udbetaling på 95 millioner dollars den 12. februar og 72,8 millioner dollars den 13. februar. Siden implementeringen af spot-ETF’erne har virksomheden nu likvideret Bitcoin til en værdi af 6,5 milliarder dollars. På trods af GBTC-udbetalinger har der været en nettotilstrømning på 631 millioner dollars. Dette viser, at BlackRock og Fidelity stadig køber langt mere, end Grayscale sælger.

Det bemærkes, at Genesis-kreditorerne bliver betalt i BTC, og nye ETF-fonde absolverer langt flere mønter, end der bliver minedagligt. Derfor er Grayscale-salget ikke så alarmerende, som det lyder.

Top  Bitcoin og andre digitale valutaers kurser: Sådan ser det ud søndag formiddag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button