Krypto News

Grayscale Investments identificeret som andenstørste Bitcoin-hval og er tæt på at overhale Binance

Grayscale Investments identificeret som den anden største Bitcoin-wal

Branchenæstlingen Grayscale Investments er ifølge de seneste rapporter blevet identificeret som den næststørste Bitcoin-wal. Denne kapitalforvalter ligger kun lige efter Binance og kan måske sikre sin dominans med en godkendt Spot-ETF.

Ifølge On-Chain-analysevirksomheden Arkham ejer Grayscale imponerende 627.000 BTC til en værdi af cirka 16,1 milliarder dollars. Med 655.154,49 BTC, svarende til 16,8 milliarder dollars, er Binance’s føring ikke særlig stor. Langt bagved disse to er Robinhood med “kun” 118.300,2 BTC til en værdi af cirka 5 milliarder dollars.

Grayscale Bitcoin Trust holdings

Grayscale har endnu ikke kommenteret offentligt om disse beholdninger. Tidligere undlod virksomheden endda at afsløre præcise wallet-adresser, men leverede dog en Merkle Proof-of-Reserves (PoR). Dette er en måde at verificere beholdninger på uden at afsløre følsomme data.

For nylig fejrede Grayscale en sejr i retssagen mod SEC, hvilket nu kan åbne dørene for den omdannelse af deres Bitcoin Trust til en Spot ETF. Hvis denne kapitalforvalter lykkes med at få godkendelse til denne fond, kan den måske snart overhale Binance.

Haftungsausschluss

I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtige og aktuelle oplysninger. Det anbefales dog, at læserne uafhængigt verificerer fakta og konsulterer en ekspert, før de træffer beslutninger baseret på indholdet.

Top  XRP's mulige SEC-fornyelse: Ekspertvurderinger og fremtidige udfordringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button