BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

Grayscale plant den Start des ersten Multi-Asset-Krypto-ETFs

Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC) er på vej mod at blive den næste store ETF på kryptovalutamarkedet. Efter succesfuldt at have omdannet deres Bitcoin Trust og Ethereum Trust til Spot-ETF’er, har Grayscale nu indgivet en ansøgning til SEC om at omdanne deres GDLC-fond til en ny ETF.

Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC)

GDLC er en multi-asset fond, der giver investorer mulighed for at investere i førende kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), XRP og Avalanche (AVAX) uden at skulle håndtere dem direkte.

Grayscale stræber efter at lancere den første Multi-Asset Krypto ETF

Den 15. oktober indgav Grayscale en ansøgning til SEC om at omdanne deres GDLC-fond til en ny ETF. GDLC har aktiver for mere end 524 millioner USD, hvor Bitcoin og Ethereum udgør 94 procent af fonden. Solana, XRP og Avalanche udgør de resterende mindre andele.

GDLC handler med over 30 procent rabat

Sammenligning af GDLC-aktier med deres nettoinventarværdi viser, at GDLC handles med en betydelig rabat på over 30 procent. Efter succesfuld omdannelse af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) til en ETF blev rabatten væsentligt reduceret. Hvis GDLC bliver omdannet til en ETF, kan rabatten yderligere formindskes, og det kan potentielt udløse ny salgspress på BTC og ETH.

Konklusion

Grayscale fortsætter med at udvide deres produktportefølje og streber efter at etablere sig som en central aktør på markedet for krypto ETF’er. Med GDLC-fonden på vej mod at blive en ETF, kan det åbne op for nye muligheder og udfordringer på det spirende marked for kryptovalutaer.

Top  Östrigs centralbank indfører nye foranstaltninger for at stabilisere Schillingen og inddrive lokal valuta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button