AltcoinsKrypto News

Grundlæggeren af kryptohedgefonden Three Arrows Capital, Su Zhu, anholdt i Singapore for flugtforsøg

Su Zhu, grundlæggeren af det kollapsede krypto-hedgefond Three Arrows Capital, er blevet anholdt i Singapore, da han forsøgte at flygte, ifølge nyhedsrapporter. Zhu blev tilbageholdt i Changi-lufthavnen fredag efter en arrestordre blev udstedt mod ham og hans forretningspartner, Kyle Davies. Begge mænd blev idømt fire måneders fængsel for foragt for retten. De blev også forbudt af Monetary Authority of Singapore at oprette regulerede investeringer i ni år.

Efter deres arrestationer har Zhu og Davies undgået firmaets likvidatorer og myndighederne. De er stadig på flugt. Det bemærkes, at begge mænd var blevet stævnet for at samarbejde med Teneo-undersøgelserne. De skulle hjælpe med at afklare problemer, der førte til fondens sammenbrud.

Hvad nu? Zhu’s nylige anholdelser betyder, at han skal afsone den fire måneders fængselsstraf, der er blevet pålagt ham. I en erklæring fra Teneo blev det annonceret, at Zhu under sin fængsling vil blive engageret af firmaet for at forsøge at inddrive alle mulige aktiver. Disse kan enten være tidligere ejendomme tilhørende Three Arrows Capital (3AC) eller aktiver, der er erhvervet ved salg af brugeraktiver.

Firmaet har også tilkendegivet, at det kan søge yderligere retskendelser mod den tidligere administrerende direktør til fordel for kreditorerne. Liquidatorerne har som deres primære mål at inddrive 3AC’s aktiver og maksimere afkastet for kreditorerne.

Kyle Davies’ opholdssted er stadig ukendt for myndighederne, selv efter at han nægtede at overholde stævnemøder fra en ret i New York. Politiet har udstedt ordrer om hans “sikre” anholdelse for at afsone sin fire måneders fængselsdom.

Three Arrows Capital (3AC) var en af ​​de førende krypto-hedgefonde med omkring 10 milliarder dollars under forvaltning. Hedgefondens konkurs skyldes primært negative markedsvilkår som følge af kollapset i Terra-økosystemet og dårlige beslutninger i ledelsen. Efter at Dubai’s Virtual Assets Regulatory Authority irettesatte deres uregulerede OPNX-børs, erklærede firmaet sig konkurs. Det skylder investorerne omkring 3 milliarder dollars.

Top  Erhvervskommentator advarer: Bitcoin står over for muligt stort fald

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button