BitcoinEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Hackerangriff auf japanische Kryptowährungsbörse lässt Bitcoin-Kurs abstürzen

Bitcoin-Kurs: Wieso der BTC jetzt abstürzt

Bitcoin-Kursen er i dag (31. maj) faldet kraftigt, selvom økonomidata i USA levede op til forventningerne. Udløseren til det drastiske prisfald var et hackerangreb på en stor japansk kryptobørs, hvor Bitcoins til en værdi af over 300 millioner dollar blev stjålet.

Bitcoin, som i går (30. maj) blev handlet til næsten 70.000 dollar, faldt i dag midlertidigt til under 67.000 dollar. Ved kl. 21:15 var kursen 67.350 dollar ifølge “Coinmarketcap”. Denne udvikling har også stærke konsekvenser for altcoins. Mange af de 100 bedste kryptokurver efter markedskapitalisering oplevede to-cifrede værditab.

Choknyheden kom fra Japan: DMM Bitcoin, en af landets største kryptobørser, blev offer for et massivt hackerangreb. Over 4500 BTC til en værdi af mere end 300 millioner dollar blev stjålet. Rapporter antyder, at de stjålne Bitcoins blev solgt på markedet, hvilket skabte et enormt salgspres på Bitcoin-prisen.

Nicht nur BTC: Auch Ether, Ripple und Co. im Fokus

Mens Bitcoin er den mest fremtrædende lidende, blev også andre kryptokurver berørt. Ethereum, Ripple og Litecoin oplevede også markante kursfald. Samlet faldt markedsværdien for kryptomarkedet med milliarder af dollars inden for få timer. Dette incident understreger behovet for forbedrede sikkerhedsforanstaltninger og en mere robust infrastruktur for kryptobørser. Investorer er nu usikre, og det er afventende, hvordan markedet vil udvikle sig i de kommende dage.

Interessant: Bitcoin-Wallet: Verlorenes Passwort nach zehn Jahren gefunden

Dagens kursfald kan dog også ses som en mulighed for langsigtede investorer, der satser på en opsving på markedet. Volatiliteten på kryptomarkedet viser endnu engang, at der altid er en betydelig risiko, på trods af høje gevinster. De kommende dage vil være afgørende for at se, om markedet kan stabilisere sig, eller om der er flere nedadgående bevægelser i sigte. Det står klart, at dette hackerangreb har genstartet diskussionen om sikkerhed og regulering på kryptomarkedet. Hvis du stadig overvejer at investere i Bitcoin, så hold øje med udviklingen.

Top  Dubai Financial Services Authority ændrer regler for krypto-token-regime in Dubai International Financial Centre

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button