BitcoinKrypto News

Har Bitcoin nået bunden? Eksperter vurderer markedets potentiale for en stigende trendændring!

Bitcoin-kursen faldt i de seneste 24 timer med omkring 2,3%. Dette fald har også resulteret i en nedadgående tendens på ugentlig basis. På et tidspunkt faldt den dyreste kryptocurrency i verden endda igen under 60.000 US dollar, men blev siden forsøgt hentet af BTC-optimisterne. Ved omkring 60.000 US dollar er der en vigtig kursmæssig støtte, som der skal forsvares.

En betydningsfuld trader mener nu, at bunden er nået for Bitcoin. Skal man derfor investere direkte i BTC nu? Ifølge traderen har Bitcoin for nylig testet igen den nedadgående trendlinje, som fungerer som en støtte. BTC testede den og afviser bullish fra nedadgående trendlinje, hvilket er et teknisk tegn på en potentiel trendvending. Endnu et vigtigt punkt er lukningen af CME-gabet.

CME-gabet opstår, når Bitcoin-prisen på Chicago Mercantile Exchange-terminskontrakterne har et hul mellem slutkursen fredag ​​og åbningskursen mandag. Disse huller opstår på grund af CME’s handelstider, da handelen kun finder sted på hverdage. Teknisk set har sådanne huller tendens til at lukke sig på mellemlang sigt, da markedet udligner prisforskellen gennem handel inden for dette hul. Lukningen af ​​CME-gabet er derfor et tegn på, at markedet arbejder mod et mere stabilt prisniveau og måske er klar til at vende tilbage til en opadgående tendens.

En anden trader bemærker en mulig bundformation, der refererer til Cycle 4 Fair Value Channel kombineret med et dagligt RSI-værdi under 30. Dette cyklus har hidtil kun haft fire bevægelser under det daglige RSI på 30, som alle repræsenterede lokale bunde. Historisk set har bunden af Fair Value Channels markeret fem ud af seks store prisbunde. Disse prisområder er typisk områder, hvor Bitcoin betragtes som undervurderet og dermed købes i større grad op.

Top  Kan Bitcoin Group SE's aktiekurs fortsætte sin imponerende stigning?

Efter en Bull Run for Bitcoin følger ofte en Altcoin-sæson. Anlægskapital flyder først ind i Bitcoin, men efter denne fase skifter investorer typisk til altcoins, hvilket også får deres priser til at stige. Dette gentager sig regelmæssigt, og investorer kan udnytte denne tid til at øge deres eksponering mod altcoins under Bitcoin Bull Run for at drage fordel af de efterfølgende prisstigninger.

WienerAI får opmærksomhed som en ny altcoin, der kan nyde godt af den kommende Bull Run. Projektet har tiltrukket stor interesse i kryptosamfundet og har allerede samlet over 7 millioner US dollars i forsalg. Med over 25.000 følgere på sociale medier ser WienerAI ud til at være godt rustet til at klare sig i det konkurrenceprægede kryptomarked.

WienerAI kombinerer Meme-Coins’ virale appel med AI-Tokenets langsigtede anvendelighed. Projektet har en AI-drevet handelsrobot i centrum, der gør krypto-handel mere effektiv og tilgængelig. Brugere kan handle direkte i appen og drage fordel af kontinuerlige teknologiske forbedringer, da den modulære struktur løbende skal bringe opgraderinger til den AI-drevne handelsrobot.

Det har også været observeret, at prisen på WAI sandsynligvis vil stige i løbet af de næste 72 timer. Dette kan betyde, at modige investorer bør overveje WienerAI forsalg.

Bemærk: Investering er spekulativ, og din kapital er i fare. Denne hjemmeside bør kun bruges af personer og på en lovlig måde. Du bør foretage din egen undersøgelse. Denne hjemmeside leveres gratis, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på hjemmesiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button