AltcoinsKrypto News

HBAR-token pumper på baggrund af integration med FedNow betalingsløsning

Hedera Hashgraph og deres token, HBAR, oplever en stigning i værdi på markedet. En af deres decentraliserede applikationer, Dropp, er blevet valgt som serviceudbyder af US Federal Reserve’s nye øjeblikkelige betalingstjeneste, FedNow. HBAR er steget med omkring 16% og har nået sit højeste niveau siden april.

Dropp er verdens første mikrobetalingsplatform, der sigter mod at gøre betalinger fleksible og fremme vækst. Platformen muliggør mikrobetalinger for små transaktioner i både HBAR, USD og USDC. Derudover understøtter Dropp lagring, overførsel og visning af ikke-udskiftelige tokens (NFT).

Det faktum, at Fed har valgt at integrere Hedera’s Dropp i deres FedNow-service, er en stor anerkendelse af blockchain-teknologiens potentiale. Hedera er den eneste store offentlige blockchain, der bruger hashgraph consensus-algoritmen, som tillader transaktioner i titusinder i sekundet med meget lav ventetid. Denne nyhed fra Fed kan åbne døren for yderligere interesse fra virksomheder og institutioner, der ønsker at bygge og bruge produkter baseret på Hedera’s teknologi.

Mens HBAR’s markedsværdi i øjeblikket er omkring 2,2 milliarder dollars, hvilket er mere end 3 gange mindre end dets højdepunkt på 6,7 milliarder dollars i 2021, er fremtidsudsigterne gode. Hvis HBAR bliver en af de blockchain-teknologier, der bliver bredt brugt af store finansielle institutioner, kan dens markedsværdi nå op i hundredvis af milliarder dollars inden udgangen af dette årti. Det er derfor ikke urealistisk at forvente, at værdien af HBAR kan stige med 100 gange.

I øjeblikket har HBAR brudt en opadgående trend, der har været gældende siden juni, og dens bevægelse over sin 200-dages glidende gennemsnit tyder på, at den kan teste de årlige højder i området omkring $0,098.

Top  Zuflüsse in Krypto-Investmentprodukte steigen an, während Markt auf Zulassung von Spot-Bitcoin-ETF in den USA wartet

Det er vigtigt at bemærke, at kryptovaluta er en højrisiko investering, og denne artikel er kun beregnet som informationskilde og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button