BitcoinKrypto News

HeavytraderZ: Analyse af en trade med 115 % gevinst og invitation til at følge alle team-trades live hver dag.

Bitcoin og aktiemarkedet

Beim Bitcoin läuft es momentan mehr als rund. Davon profitieren auch Aktien wie Coinbase. Samir Boyardan von HeavytraderZ geht auf die Entwicklungen ein und analysiert einen Trade, der 115 Prozent Gewinn eingebracht hat.

En god tid for Bitcoin og aktiemarkedet

Den nuværende tid er yderst gunstig for Bitcoin, og dette har også en positiv indvirkning på visse aktier som f.eks. Coinbase. Samir Boyardan fra HeavytraderZ har analyseret markedets udvikling og har identificeret en trade, der har indbragt en gevinst på hele 115 procent.

Få indsigt i Team-Trades

Hos HeavytraderZ kan du få indblik i alle Team-Trades kl. 14:15. Du kan registrere dig gratis og se udsendelsen live på hverdage på enten deres hjemmeside eller i HeavytraderZ-appen. Hvis du går glip af udsendelsen, får du med registreringen adgang til at streame den når som helst i mediearkivet.

Om HeavytraderZ

HeavytraderZ tilbyder dig muligheden for at følge handlende dagligt mellem kl. 8:30 og 17:30, mens de forsøger at opnå den bedst mulige performance på markederne måned efter måned. Som medlem af platformen får du adgang til alle tekniske muligheder for at deltage i live-handelssessionerne, så du kan få en fornemmelse af, hvordan daglig og aktiv handel på børsen virkelig fungerer. På denne måde kan du fange lukrative muligheder, lære meget og samtidig få det bedste indblik i, hvordan handel på børsen rent faktisk foregår, samtidig med at du drager nytte af handlernes know-how.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button