BitcoinKrypto News

Highligts: MicroStrategy vergrößert seinen Bitcoin-Bestand und verzeichnet einen Nettogewinn – CEO sieht Bitcoin als mögliche etablierte institutionelle Anlageklasse.

MicroStrategy øger sine Bitcoin-besiddelser til 190.000 Bitcoins

MicroStrategy, der er kendt som en af de største institutionelle Bitcoin-investorer, har øget sine Bitcoin-besiddelser yderligere til i alt 190.000 Bitcoins. Dette svarer til en værdi af 8,1 milliarder dollars. I januar købte virksomheden yderligere 850 Bitcoins, hvilket er en del af deres strategiske akkumulation af Bitcoins.

Finansielle resultater

Andrew Kang, økonomidirektør i MicroStrategy, afslørede, at virksomheden købte 56.650 Bitcoins til en gennemsnitspris på 33.580 dollars pr. styk i løbet af 2023. Denne strategiske beslutning har båret frugt, da MicroStrategy for 2023 kunne præsentere en nettogevinst på 89,1 millioner dollars. Dette er en markant forbedring i forhold til det foregående år, hvor virksomheden oplevede et tab på 249,7 millioner dollars.

Michael Saylor’s synspunkt

Michael Saylor, CEO for MicroStrategy, ser den positive udvikling som en bekræftelse af investoreres tillid til den digitale transformation af formuesværdier. Han understreger, at 2024 kan blive året, hvor Bitcoin etableres som en institutionel investeringsklasse, især med indførelsen af Bitcoin-ETF’er. Saylor påpeger, at Bitcoin, som nu er etableret som en værdilagrende aktivklasse, har potentiale til at øge sin værdi betydeligt. Han hævder også, at virksomheden vil fortsætte med at købe Bitcoins.

Konklusion

Det er tydeligt, at MicroStrategy fortsat har tillid til Bitcoins potentiale som en investering, og deres strategiske akkumulation af Bitcoins har vist sig at være en lønsom investering. Med større institutionelle investorer som BlackRock også fortsat at investere i Bitcoin, ser fremtiden lys ud for kryptocurrencyens accept som en legitim investeringsmulighed.

Top  Russiske virksomheder får lov til at bruge kryptovaluta til international handel og omgå sanktioner

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button